Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 
Przejdź do rozwiązania ROZWIĄZANE

Problem z odblokowaniem telefonu po aktualizacji

(Temat utworzony: 07-01-2021 12:47 PM)
1473 Wyświetlenia
Members_wEQlM2Y
First Poster
Opcje

Po ostatniej aktualizacji nie mogę odblokować S9+ poprzez rysowanie symbolu. Zostały mi dwie próby przed resetem do ustawień fabrycznych. Czy istnieje na to jakiś sposób?  

0 Like

1 Rozwiązanie

Zaakceptowane rozwiązania
Rozwiązanie
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Members_wEQlM2Y  Jeżeli nie ma dostępnych opcji w usłudze Find my Mobile to niestety pozostaje całkowity reset.

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

7 Odpowiedzi
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Members_wEQlM2Y  Witam

Tak wchodząc na tą stronę i odblokowując zdalnie poprzez usługę: Find My Mobile:

https://findmymobile.samsung.com/#home 

Kacper2
Samsung Members Star ★★
Opcje

Cześć @Members_wEQlM2Y 

Jeśli wskazówka @PrzemekM nie pomogła to zostaje jedynie reset do ustawień fabrycznych.

Members_wEQlM2Y
First Poster
Opcje

Dziękuję za odp. Niestety po aktualizacji tel pozostaje offline i próby połączenia przez findmymobile się nie udały. Rozumiem, że na to wyjścia już nie ma? Jedynie przywrócenie ustawień fabrycznych?

0 Like
Rozwiązanie
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Members_wEQlM2Y  Jeżeli nie ma dostępnych opcji w usłudze Find my Mobile to niestety pozostaje całkowity reset.

Sylwek79
Student
Opcje
Witam, po raz drugi pojawił mi się problem z odblokowaniem mojego s9 po naciśnięciu klawisza zasilania ekran nadal pozostawał czarny z tym że na samej górze pojawia się migoczący pasek, po kilkukrotnym naciśnięciu klawisza zasilania czyli zablokowania i odblokowania znów zaczął działać i przez jakiś czas nie było problemu aczkolwiek dziś ten problem na chwilę powrócił, tym razem byłem w domu więc podłączyłem telefon do ładowania i teraz znów wszystko działa bez zarzutu aczkolwiek obawiam się że skoro coś takiego się dzieje pewnie problem znów się pojawi, telefon nigdzie nie upadł ekran jest zupełnie cały, co może być przyczyną i jakie istnieją rozwiązania, z góry dziękuję za odpowiedź i pomoc pozdrawiam serdecznie 🙂
0 Like
Edys075
Samsung Members Star ★
Opcje
Jedyne co mi przychodzi na myśl to przywrócenie urządzenia do ustawień fabrycznych. Jeśli problem będzie się powtarzać niestety czeka Cie wizyta w serwisie. Telefon ma już swoje lata i może kończy się któryś z podzespołów.

Listę dostępnych serwisów Samsunga znajdziesz pod tym linkiem :

https://www.samsung.com/pl/support/service-center/

Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

Sylwek79
Student
Opcje
Dziękuję, na razie jest ok i nic się nie dzieje ale skorzystam z podpowiedzi jak znów pojawi się problem