Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Problem z całością ekranu przy pisaniu

(Temat utworzony: 27-07-2019 02:08 PM)
1656 Wyświetlenia
Zuba
Explorer
Opcje

Mam galaxy s9+ od października zeszłego roku i od około miesiąca mam problem z czułością ekranu przy pisaniu wiadomości lub po prostu używaniu klawiatury. Tak jakby nie wbija mi się co któraś literka, mimo, że ją naciskam. Pisanie jest jakby 'spowolnione'. Dodam, że mam ustawioną zwiększoną czułość dotyku i brak szybki czy folii na ekranie. Ktoś ma pomysł jak temu zaradzić lub ma podobny problem?

0 Like

2 Rozwiązania

Zaakceptowane rozwiązania
Rozwiązanie
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Zuba  Możesz sprawdzić poprawność działania dotyku za pomocą kodu:  *#0*# i wybierając "Touch". 

I przejeżdżamy po kratkach, które nam się pojawią tak jak w poniższym temacie gdzie również był problem z dotykiem:

https://eu.community.samsung.com/t5/Telefony-i-smartfony/Nie-dzia%C5%82aj%C4%85cy-ekran-kraw%C4%99dz...

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

Rozwiązanie
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Witaj @Zuba. Sprawdź zachowanie telefonu w trybie bezpiecznym. Jeżeli nie będzie różnicy to moim zdaniem konieczne będzie wykonanie hard resetu.

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

9 Odpowiedzi
Rozwiązanie
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Zuba  Możesz sprawdzić poprawność działania dotyku za pomocą kodu:  *#0*# i wybierając "Touch". 

I przejeżdżamy po kratkach, które nam się pojawią tak jak w poniższym temacie gdzie również był problem z dotykiem:

https://eu.community.samsung.com/t5/Telefony-i-smartfony/Nie-dzia%C5%82aj%C4%85cy-ekran-kraw%C4%99dz...

Rozwiązanie
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Witaj @Zuba. Sprawdź zachowanie telefonu w trybie bezpiecznym. Jeżeli nie będzie różnicy to moim zdaniem konieczne będzie wykonanie hard resetu.

Zuba
Explorer
Opcje
Dzięki wielkie! Wychodzi na to, że powinien działać poprawnie.
0 Like
Zuba
Explorer
Opcje
Ooo, dziękuję, nie wiedziałam o takiej opcji.
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Zuba, nie ma sprawy. Daj znać czy musiałaś wykonać hard reset i czy okazał się pomocny.

0 Like
N_17
Navigator
Opcje
Hej mam problem z moją klawiaturą w telefonie kiedy naciskam "k" pojawia się o a kiedy klikam "o" pojawia się k
0 Like
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
@N_17 Witam. Proszę na początek wyczyścić dane aplikacji klawiatury.Rozumiem ze chodzi o domyślną? USTAWIENIA - APKIKACJE - KLAWIATURA SAMSUNG - DOMYŚLNA PAMIĘĆ - WYCZYŚĆ DANE
N_17
Navigator
Opcje
Pomogło dziękuje
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Super ze się udało. Pozdrawiam.