Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

folia ochronna ( czy jest na nowym telefonie)

(Temat utworzony: 29-01-2021 05:17 PM)
41120 Wyświetlenia
MatTRUCK
Apprentice
Opcje
Kupiłem do Samsunga s21 + folie ochroną jednak zastanawiam się czy na nowo kupionym telefonie jest już oryginalnie przyklejona folią jeśli tak czy ją ściągać, czy nałożyć następna na tą aktualna?
0 Like
66 Odpowiedzi
Armen22
Pioneer
Opcje
jest oryginalnie folia. jeśli dasz kolejna to może być za grubo. Ja na swój naklejałem szkło, folii się pozbylem
YOX
Samsung Members Star ★
Opcje

W poniższym linku znajduję się wideo, jednego z naszych super użytkowników @mirudo24 , gdzie możesz zobaczyć jak ta folia wygląda i zwróć uwagę czy występuję u Ciebie -> https://www.youtube.com/watch?v=KMbcC_YpugQ 

Decyzja, czy pozostawić tę folie lub wymienić ją na inną należy do Ciebie. Niektórzy ją zostawiają , reszta wymienia ją na innych producentów.  Warto mieć na uwadze, że zazwyczaj na fabrycznej folii skaner odcisków palców działa najlepiej. Na pewno nie należy nakładać na folię innych szkieł lub folii, ponieważ może to powodować  problemy z czytnikiem linii papilarnych. 

MatTRUCK
Apprentice
Opcje
myślicie czy warto wymienić oryginalna folie na folie 3mk flexible Glass ? czy ta oryginalna ma jakieś właściwości ochronne niż lekkie zarysowania ?
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@MatTRUCK  Ja bym zostawił dopóki się folia nie zużyje, wiadomo że przed upadkami folia nie uchroni.

mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@MatTRUCK, fabryczna folia w moim poprzednim telefonie Note20 Ultra wytrzymała pół roku i dalej wygląda całkiem nieźle. Wszystko zależy od tego jak dbasz o telefon. Pamiętaj, że w każdym momencie możesz wymienić fabryczną ochronę na produkt innego producenta. Wybór należy do Ciebie.

Kacper_19
Journeyman
Opcje

Mam pytanie czy na ekranie s 21 jest folia ochronna? Lub szybka 

0 Like
Kacper2
Samsung Members Star ★★
Opcje

Cześć @Kacper_19 

Tak na wyświetlaczu powinna być fabrycznie założona folia ochrona.

0 Like
Kacper_19
Journeyman
Opcje
No właśnie tak podejrzewałem bo bałem się że już potłukłem wyświetlacz
0 Like
zołza
Explorer
Opcje
Tak jest folia. także chociaż mam z głowy naklejanie nowej
0 Like