Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

przerywający dźwięk dzwonka

(Temat utworzony: 25-02-2021 01:31 PM)
1061 Wyświetlenia
s21ultra256
Journeyman
Opcje
Kolejne pytanie, czy przy połączeniu przychodzącym muzyczka która jest dzwonkiem na początku Wam przerywa?...problem dotyczy wbudowanych dzwonków. 
0 Like
9 Odpowiedzi
s21ultra256
Journeyman
Opcje
aby doprecyzować, chodzi mi o muzyczki, nie dzwieki
0 Like
Drd0
Helping Hand
Opcje
też tak czasami mam, zaczyna dzwonić, ułamek sekundy przerwy i dzwoni dalej.
0 Like
s21ultra256
Journeyman
Opcje
dokładnie tak...ciekawe czy to poprawia, bo takie pierdoły wnerwiają
0 Like
Drd0
Helping Hand
Opcje
ostatnio zauważyłem że tak się dzieje tylko jak mam podłączone słuchawki bluetooth. bez słuchawek jest wszystko wporzadku.
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Drd0  Chodzi o dzwonek telefonu?

0 Like
Drd0
Helping Hand
Opcje
@PrzemekM dokładnie chodzi o dzwonek. z odłączonymi słuchawkami jest wszystko wporzadku a jak je podłącze to ma przerwę na początku na ulamek sekundy. nic z tym nie kombinowałem bo mi to nie przeszkadza.
0 Like
Members_uXC7qDd
First Poster
Opcje

Witam dzięki za podpowiedż z tym Bluetooth opiszę mój przypadek używam zegarka huawei gt 2 i między innymi do połączeń miałem ten sam problem do dziś a mianowicie miałem telefon samsung galxy s10+ i cały czas ten problem podczas połączenia dzwięk dzwonka przerywał na ułamek sekundy i przy odebraniu telefonu dopiero było mnie słychać po 3 sekundach dzwoniłem do serwisu samsunga nikt nic nie mógł pomóc wgrywałem nowy soft, restartowałem telefon i nic nie mogłem do tego dojść zmieniłem telefon nawet na samsunga s20+ bo myślałem że coś nie tak z telefonem ale po podłączeniu zegarka znowu to samo dopiero jak przeczytałem że może to być wina podłączenia zegarka przez bluetooth wyszło że to jest TO. w ustawieniach Bluetooth wyłączyłem zegarek do połączeń i wszystko OK jak włączam tą funkcję znowu to samo dzięki jeszcze raz za trop z tym że Serwis Samsunga - infolinia, i nawet jak dzwoniłem do autoryzowanego serwisu nie wiedzą takich rzeczy i każą oddać telefon do serwisu a to myślę są takie podstawowe sprawy żeby rozwiązać problem nie potrzebnie zmieniałem telefon po prostu wina jest z podłączonym zegarkiem do połączeń  . Dzięki Pozdrawiam.

PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Members_uXC7qDd  Dziękujemy za informacje :smiling-face:

Oczy-ślimaka
First Poster
Opcje
Potwierdzam, mam tak samo w S23.
0 Like