Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Przenoszenie dźwięków na nowy telefon

(Temat utworzony: 28-10-2021 09:49 AM)
4274 Wyświetlenia
stawik
Pathfinder
Opcje

Od niedawna jestem posiadaczem modelu Galaxy S21 5G, lecz z przykrością zauważyłam, że model ten nie posiada niektórych dzwonków, dźwięków powiadomień i dźwięków alarmów, które były na moim starym telefonie (Galaxy S9), a które bardzo lubię, których używałem na starym telefonie i których chciałbym używać na moim nowym telefonie. 

Czy jest jakaś możliwość, żeby przenieść te dźwięki z modelu S9 na model S21. W czasie przesiadki na nowy telefon, korzystałem z aplikacji Smart Switch do przeniesienia wszystkich danych ze starego telefonu, ale nie doszukałem się tam możliwości przeniesienia dźwięków.  Jeśli nie szukałem w odpowiednim miejscu i aplikacja Smart Switch daje taka możliwość to prosiłbym o naprowadzenie :smiling-face:

0 Like
4 Odpowiedzi
Grześko1
Explorer
Opcje
Hejka.
Nie wiem jak z aplikacją samsunga " moje pliki " ale ja korzystam z Total Commander. Jak będziesz korzystać z niego to kroki są następujące: Total Commander, główny katalog systemowy, system, media, audio, ringtones. Wybierasz plik i wyślij przez bluetooth.
Pozdrawiam.
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Grześko1  W moich plikach będzie bardzo podobnie :smiling-face:

0 Like
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Moje pliki nie wyświetlają katalogów, które wyświetla Total Commander, więc z poziomu tej pierwszej aplikacji może się nie udać, wyciągnąć dzwonków.

kristofff
First Poster
Opcje
Na S24 to działa :smiling-face:
0 Like