Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Czarny ekran S21 Ultra

(Temat utworzony: 15-11-2021 10:24 PM)
2991 Wyświetlenia
Vovapl
Journeyman
Opcje

Po kilku miesiącach użytkowania tego czegoś zaczyna mi brakować już cierpliwości. Może ktoś podpowie, dzisiaj miałem taką sytuację  jak na zdjęciu, po wciśnięciu przycisku po lewej na chwilę pokazywał się ekran, zamknąłem wszystkie aplikacje i nic. Dopiero reset telefonu pomógł. Super ale jakim prawem we flagowcau za prawie 6 tys 🤣 Żona ma 5 razy tańszy telefon i od roku ani razu się nie ściął, mimo że dziecko zainstalowało ponad 50 gier na nim. U mnie co chwilę coś,  a to ciągle się zaświeca ekran podczas rozmowy mimo że trzymam przy uchu nieruchomo, a to wyskakuje blokada przed przypadkowym naciśnięciem mimo że niczego na ekranie nie ma (też reset pomógł). O pożal się Boże aparacie nie wspomnę, znowu ten budżetowy przy oświetleniu pokojowym biję S21 ultra kolorami na głowę. Czy aż taki szajs wypuścił Samsung czy ja mam wadliwy egzemplarz ? 

Screenshot_20211115-175105_Settings.jpg

16 Odpowiedzi
Members_eICanMt
First Poster
Opcje

Występuje jedynie na początku po odblokowaniu komórki gdy są powiadomienia nowe

0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Spróbuj wykonać wipe cache partition. Zabieg usuwa pamięć podręczną, która może mieć wpływ na działanie telefonu. Czynność jest bezpieczna i nie usuwa żadnych danych użytkownika z telefonu. Poniżej znajdziesz instrukcję.

[Poradnik] Jak wykonać zabieg wipe cache partition?
https://eu.community.samsung.com/t5/telefony-i-smartfony/poradnik-soft-hard-reset-tryb-bezpieczny-i-...

Abaddon33
Student
Opcje

Błyska ekran i nie zapala się s21 ultra 5g

FG_Test23
Black Belt 
Opcje
Póki co jeszcze nie widziałem filmiku, ale prawdopodobnie jeżeli doszło do takiej sytuacji, w której ekran błyska i nie chce się uruchomić, to prawdopodobnie mógł ulec uszkodzeniu i w takiej sytuacji należałoby udać się do autoryzowanego serwisu.
https://www.samsung.com/pl/support/service-center/
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Spróbuj wykonać soft reset przytrzymując klawisze zasilania i zmniejszania siły głosu przez 15 sekund. Telefon powinien uruchomić się ponownie. Podejrzewam jednak, że to usterka i konieczna będzie wizyta w punkcie serwisowym.

Abaddon33
Student
Opcje

Zauważyłem że jak potrzasne nim to słychać coś luźnego mam na nim bardzo ważne zdjęcia dokumenty

0 Like
OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

@Abaddon33 , to co słyszysz podczas potrząsania, to stabilizacja aparatu, więc w tym przypadku wszystko jest ok. Powiedz, czy zrobiłeś tak, jak radzi @mirudo24?

Witaj na Forum Samsung!
Pamiętaj o zapoznaniu się z Zasadami Społeczności Samsung oraz Regulaminem.
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

0 Like