Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Bateria

(Temat utworzony: 15-02-2022 07:46 PM)
9423 Wyświetlenia
Minionek95
Apprentice
Opcje
Ile może kosztować wymiana baterii w samsung Galaxy s21 plus 5g? 
0 Like
41 Odpowiedzi
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Minionek95  Dzień Dobry

O koszty wymiany baterii najlepiej pytać się bezpośrednio w najbliższym autoryzowanym serwisie, ale orientacyjny koszt to ok. 240zł.

Quantiss7
Pathfinder
Opcje
Jesli jest na gwarancji wymiana baterii za darmo
0 Like
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
@Minionek95 Witam. Na każdy klejony telefon gwarancji na baterie jest zawsze tyle samo co na sam telefon. Koszt wymiany baterii poza gwarancją 210zł
Czajkowiak
Apprentice
Opcje
Cześć.
Mam pytanie do tych, którzy wymienili baterię w S21 (bądź innych modelach) 
Czy warto? Nie chcę kupować nowego telefonu, bo jeśli po wymianie baterii sprzęt będzie wytrzymywać nieco dłużej to po co przepłacać. Kwestia czy "czuć różnicę" po zmianie?

Dzięki 
blacha21
Samsung Members Star ★
Opcje
Ja niedawno wymieniałem baterię bo telefon musiałem ładować nawet 5 razy dziennie i faktycznie czuć różnicę. Także jeśli telefon dobrze się sprawuje to polecam wymianę baterii :face-with-tears-of-joy:
dmq001
Journeyman
Opcje
Siemano! Wymieniłem sobie baterie w moim samsungu. Nie była to jakaś wielka sprawa jak się okazuje... ale ... status w samsung members > diagnostyka nadal pozostaje w statusie 'wymagana akcja'. Co mogę zrobić żeby to wyzerować? I żeby system zaciągnął dane o nowej baterii?

Pozdro!
W99
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam, jeśli bateria działa dobrze po wymianie i nie widać żadnych negatywnych oznak spadku energii, to proszę nie zwracać uwagi na ten komunikat
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@dmq001, Według oficjalnej instrukcji serwisowej po wymianie baterii należy zresetować licznik cykli zapisany w urządzeniu. To może, ale nie musi być przyczyną błędnego statusu baterii w aplikacji Members.

reset.png

dmq001
Journeyman
Opcje
Gdzie znajdę tego asystenta samodzielnej naprawy?
0 Like