Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Bateria

(Temat utworzony: 15-02-2022 07:46 PM)
9648 Wyświetlenia
Minionek95
Apprentice
Opcje
Ile może kosztować wymiana baterii w samsung Galaxy s21 plus 5g? 
0 Like
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@dmq001, Aplikacja jest dostępna w Galaxy Store dla modeli z serii Galaxy S20, S21 oraz S22. Powiązana ona jest z programem samodzielnej naprawy (Self Repair).

Samodzielna naprawa
https://www.samsung.com/pl/support/self-repair/

Program samodzielnej naprawy Samsung
https://eu.community.samsung.com/t5/newsroom/program-samodzielnej-naprawy-samsung/ba-p/7909083

dejw777
Apprentice
Opcje
Jak to zgłaszałes? Poprostu reklamacja że bateria słabo trzyma?
0 Like
blacha21
Samsung Members Star ★
Opcje
Poszedłem do autoryzowanego serwisu I powiedzieli mi że w ramach gwarancji mi to zrobią
Nuno965
Explorer
Opcje
Witam. Wymieniłem baterię w Samsung galaxy S21 5G na nową. Nie usuwali mi przy tym żadnych danych i nie został przywrócony do ustawień fabrycznych. Czy po wymianie powinienem to zrobić? Czy bateria sama się dostosuje ? Wiem tylko tyle że baterie samsunga uczą się jak użytkownik pracuje na telefonie i sam ja optymalizuje. Za pomoc dziękuję. 😀
0 Like
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam. Czy wymiana baterii była wymieniana w autoryzowanym serwisie? I czy telefon jest jeszcze na gwarancji?
0 Like
Nuno965
Explorer
Opcje
Niestety nie.Został zakupiony powystawowy bateria została wymieniona u sprzedającego na nową.
0 Like
Nuno965
Explorer
Opcje
Gwarancja u sprzedawcy jest
0 Like
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Tylko w autoryzowanym serwisie muszą Panu wykonanac po wymianie baterii reset telefonu i kasowanie cykli. Jeśli sprzedawca faktycznie wymienił baterię na oryginalną, to nie musi Pan nic robic. Co do resetowania telefonu przez autoryzowany serwis po.wymianie baterii robimy dlatego żeby wykluczyć, czy jakaś aplikacja nie ma wpływu na baterie.
0 Like
Nuno965
Explorer
Opcje
Jak narazie zmiany nie odczułem bateria została wymieniona 3 dni temu a w telefonie jak bateria strasznie szybko schodziła tak dalej schodzi. Czy mam mieć jakieś obawy ?
0 Like
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
I dlatego właśnie robi sie reset. Może być sytuacja że baterie będzie Pan miał nowa, ale któreś aplikacje będą wpływać na jej dzialanie. Przez 2-3 tygodnie bateria tez będzie optymalizować wiec może trzymać krócej.
0 Like