15-11-2021 10:24 PM
Po kilku miesiącach użytkowania tego czegoś zaczyna mi brakować już cierpliwości. Może ktoś podpowie, dzisiaj miałem taką sytuację jak na zdjęciu, po wciśnięciu przycisku po lewej na chwilę pokazywał się ekran, zamknąłem wszystkie aplikacje i nic. Dopiero reset telefonu pomógł. Super ale jakim prawem we flagowcau za prawie 6 tys 🤣 Żona ma 5 razy tańszy telefon i od roku ani razu się nie ściął, mimo że dziecko zainstalowało ponad 50 gier na nim. U mnie co chwilę coś, a to ciągle się zaświeca ekran podczas rozmowy mimo że trzymam przy uchu nieruchomo, a to wyskakuje blokada przed przypadkowym naciśnięciem mimo że niczego na ekranie nie ma (też reset pomógł). O pożal się Boże aparacie nie wspomnę, znowu ten budżetowy przy oświetleniu pokojowym biję S21 ultra kolorami na głowę. Czy aż taki szajs wypuścił Samsung czy ja mam wadliwy egzemplarz ?
15-11-2021 10:43 PM
Spróbuj na początek wykonać wipe cache partition. Zabieg nie usuwa żadnych danych użytkownika z telefonu. Dodatkowo wykonaj poniższe wskazówki przy problemach z aparatem. Daj znać za jakiś czas czy w dalszym ciągu występuje problemy z telefonem.
Instrukcja - wipe cache partition
https://eu.community.samsung.com/t5/telefony-i-smartfony/poradnik-soft-hard-reset-tryb-bezpieczny-i-...
Instrukcja - rozwiązywanie problemów z aparatem
https://eu.community.samsung.com/t5/aplikacje-i-us%C5%82ugi/poradnik-problemy-z-aparatem-co-nale%C5%...
16-11-2021 12:27 AM — edytowano 16-11-2021 12:36 AM
16-11-2021 07:22 AM
16-11-2021 09:12 AM
A widzisz ja nie jestem z osób które co rok zmieniają telefon, mój poprzedni to był S7 też kupiony w roku premiery i też nie miałem żadnych problemów, jedynie bateria była już na maksa słaba no i pamięć jakoś dziwnie liczyło, stąd podejście że wydam więcej tera to będzie spokój na lata znowu 🤣 ale jak widać firma schodzi na psy, szkoda bo fakt faktem od telefonu po lodówkę wszystkoz jednej firmy ale czas rozejrzec się za konkurencja
16-11-2021 09:15 AM
16-11-2021 09:23 AM
16-11-2021 11:42 PM
09-01-2023 07:53 PM
Posiadam s21 ultra. Jakiś czas temu po aktualizacji zdarza się że ekran "mignie" na ułamek sekundy, zrobi się czarny lub pojawi się typowy dla uszkodzonych ekranów "wzorek". Potem wyszła aktualizacja i te problemy znikły. 1 stycznia komórka znowu była aktualizowana i znowu występują te same problemy. O co tu chodzi??
09-01-2023 07:56 PM
@Members_eICanMt Dzień dobry
Jeżeli jest tego typu problem z ekranem najlepiej by było udać się do serwisu może być to Usterka sprzętowa