Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Klatkowanie aparatu w trybie podglądu.

(Temat utworzony: 17-01-2023 11:37 AM)
825 Wyświetlenia
grzeli95
Journeyman
Opcje
Cześć.
Mam problem z aparatem a dokładniej z jego działaniem w trybie podglądu. Na przykład próbuję nagrać wideo w ultra HD w 60 klatkach z wyłączoną stabilizacją a ekran klatkuje. Po nagraniu i odtworzeniu tego materiału jest wszystko w porządku czyli obraz działa płynnie. Czy miał ktoś z was podobny problem A jeśli tak to czy wiecie jak to naprawić?

1 Rozwiązanie

Zaakceptowane rozwiązania
Rozwiązanie
Kacper2
Samsung Members Star ★★
Opcje
14 Odpowiedzi
Rozwiązanie
Kacper2
Samsung Members Star ★★
Opcje
grzeli95
Journeyman
Opcje
Dziękuję za pomoc 👍 Wipe Cache Partition pomogło.
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@grzeli95  o świetnie,  dziękujemy za informacje 😃👍

Krzychu_042
Apprentice
Opcje
Mam samsunga s20fe i Problem jest taki że gdy Włączam nagrywanie 60 klatkach to odczuwalne jest znacznie mniej jakby się trochę zacinało ale finalnie w galerii nagranie jest w 60. Sam proces nagrywania ma znacznie mniej klatek pomaga na to uruchomienie ponowne telefonu ale Czy ktoś wie w czym leży problem?
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Krzychu_042  Witam

Czy po zapisaniu nagrania i odtworzenia również się zacina?

Krzychu_042
Apprentice
Opcje
Właśnie o to chodzi że nie I wszystko jest git. Samo klatkowanie przy jakby podglądzie występuje. Ponownie uruchomienie telefonu pomaga ale nie będę tak w nieskończoność
0 Like
Krzychu_042
Apprentice
Opcje
Może błąd aktualizacji? Bo to od jakiegoś czasu
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Krzychu_042  Spróbowałbym wykonać Wipe Cache Partition ewentualnie reset do ustawień fabrycznych. Możliwe że to błąd, który zniknie po tm zabiegu.

Krzychu_042
Apprentice
Opcje
Też możliwe kontaktowałem się z samsungiem i tak doradzili. Wipe Cach Partition robi się przez podłączenie do komputera tak?
0 Like