Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

S20 FE , jak Wam się sprawuje?

(Temat utworzony: 01-04-2022 11:21 AM)
3221 Wyświetlenia
Kameer
Explorer
Opcje
Cześć! Jak w temacie, jak Wam się sprawuje, jak stoi z baterią i czy ktoś posiada wiedzę czy wersja 8 GB jest bardziej prądozerna (ewentualnie czy dużo bardziej) niż 6GB. Pytanie ze względu na to że moja topowa S niestety nie nadawała się do użytku że względu właśnie an baterie, gdzie z s10 lite byłem zachwycony i z czasu pracy i z aparatu, ale niestety she's dead  😞 będę bardzo wdzięczny za opinie bo wstępnie zamówiłem sobie tą wersję 8gb bo udało się jedna w media upolować 😉
0 Like
15 Odpowiedzi
OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

@Kameer, RIP! Z moich obserwacji po czasie i aktualizacjach S20FE stał się lepszą wersją siebie. Zdaniem niektórych nawet lepszy od S21FE. Co do prądożerstwa, to ja bym poszedł w wersję 8 GB, bo im więcej RAMu, tym łatwiej urządzeniu zarządzać włączonymi aplikacjami i usługami, więc mniej throttlingu i negatywnego wpływu na baterię.

Witaj na Forum Samsung!
Pamiętaj o zapoznaniu się z Zasadami Społeczności Samsung oraz Regulaminem.
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

damianS20fe
Pioneer
Opcje
Osobiście posiadam od około trzech miesięcy S20FE 6/128 na Snapdragonie i drugi raz bym nie kupił tego telefonu. Na początku problemy z dotykiem, tylko folia na ekran jeżeli chodzi o zabezpieczenie, z żadnym szkłem dotyk nie działał mi poprawnie. Dość cichy głośnik rozmów w związku z czym w hałaśliwym otoczeniu niekiedy może być problem by słyszeć rozmówcę. Kultura pracy pozostawia wiele do życzenia jak za takie pieniądze. Ekran pod różnymi kątami zmienia poświatę na żółtawą przy białym tle.
A teraz pozytywna rzecz, aparat wszechstronny i z każdego aparatu przyjemne zdjęcia wychodzą. Bateria wystarcza na cały dzień dość intensywnego użytkowania także też na plus. Nie grzeje się i jest poręczny mimo ekranu 6.5 cała.
Pozdrawiam serdecznie
0 Like
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
@Kameer Witam. Poleciłem bratu ten telefon ma go już pół roku i jest z niego bardzo zadowolony.
0 Like
Macieek
Journeyman
Opcje
Jakiś wadliwy egzemplarz masz
0 Like
Macieek
Journeyman
Opcje
Wersją 6GB trzyma 5-8h SOT w trybie mieszanym przy 120Hz, trybie ciemnym, często włączonym bluetooth. Z czego 5G mam wyłączone
0 Like
jaro5
Pathfinder
Opcje
Ja jestem w sumie zadowolony...jedyny minus to szum podczas rozmowy słyszalny jakbym na full pogłosil radio bez żadnej stacji...A mam go już rok...ale do serwisu jakoś nie mogę się wybrać. Chociaż ostatnio jeden z kolegów z members napisał abym sobie włączył dźwięk przystosowany do aparatów słuchowych i jest trochę lepiej więc ogólnie jestem z niego zadowolony...polecam
0 Like
curiositas
Explorer
Opcje
A po co zrywałeś oryginalną folię? Drugi rok mam i jest ok.
0 Like
damianS20fe
Pioneer
Opcje
Folia słabo zabezpiecza ekran po pierwsze, a po drugie preferuje antyrefleksyjną, dla większego komfortu korzystania.
0 Like
franek681
Navigator
Opcje

Interesuje mnie S20 FE, wersja 5G w przeciwieństwie do zwykłej ma inny procesor - snapdragon.

Jak spisuje się ten model w codziennym użytkowaniu, jak wypada jego wydajność?

Słyszałem sporo negatywnych opinii o wersji bez 5G z Exynosem - sam też chwilę go użytkowałem.

Będę wdzieczny za info od użytkownikow tego modelu.
0 Like