Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Aktualizacje oprogramowania Galaxy S21 FE | S21 | S21+ | S21 Ultra

(Temat utworzony: 10-04-2024 09:03 PM)
514 Wyświetlenia
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Galaxy-S21.jpg

W tym wątku zachęcam wszystkich do dzielenia się informacjami odnośnie nowych aktualizacji oprogramowania w telefonach Galaxy S21 5G, Galaxy S21+ 5G oraz Galaxy S21 Ultra. Pamiętajcie, że z reguły w pierwszej kolejności aktualizacje trafiają do telefonów zakupionych w wolnej sprzedaży (wariant XEO lub EUX). Telefony pochodzące od operatorów otrzymują aktualizacje nieco później. Poniżej zamieszczam odnośniki do najnowszych informacji o aktualizacjach:

Galaxy S21 FE (SM-G990B):

Galaxy S21 FE (SM-G990B2):

Galaxy S21 5G (SM-G991B):

Galaxy S21+ 5G (SM-G996B):

Galaxy S21 Ultra (SM-G998B):

Przydatne odnośniki na forum:

Przydatne zewnętrzne odnośniki:

1 488 Odpowiedzi
igilq
First Poster
Opcje
Witam, czy wie ktoś dlaczego nie mogę pobrać Android 13 na Samsung S21 FE 5G? Czytałem na angielskiej stronie Samsung Members że już w grudniu 2022 powinien Android 13 być już dostępny do pobrania lecz po sprawdzeniu na moim S21 FE 5G nie widzę nowych aktualizacji.
0 Like
vinvolod
Navigator
Opcje
Może być kilka powodów, dla których nie możesz pobrać Androida 13 na swojego Samsunga S21 FE 5G. Po pierwsze, aktualizacje oprogramowania mogą być wydawane stopniowo, co oznacza, że nie wszyscy użytkownicy otrzymują je jednocześnie. W związku z tym, mimo że informacje wskazują na dostępność Androida 13 dla twojego urządzenia, może to jeszcze trochę potrwać, zanim zostanie ona udostępniona dla wszystkich użytkowników.

Po drugie, może być to kwestia regionu, ponieważ czasami aktualizacje są wydawane najpierw w określonych regionach, a następnie stopniowo udostępniane w innych.

W każdym przypadku zalecam sprawdzenie, czy twoje urządzenie jest aktualne poprzez wejście w ustawienia, następnie zakładkę "Oprogramowanie" lub "Aktualizacje systemu" i ręczne sprawdzenie dostępności aktualizacji. Jeśli jednak problem będzie się utrzymywał, warto skontaktować się z pomocą techniczną Samsunga, aby uzyskać dalsze wsparcie.
0 Like
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@igilq, Wstaw pełny zrzut ekranu z ustawień z zakładki Informacje o oprogramowaniu. Czy telefon otrzymywał do tej pory aktualizacje oprogramowania ?

0 Like
Nick111sxz
Journeyman
Opcje
Witam mam zapytanie do androida 14 słyszałem że jest już na s21fe (sap888) ma ktoś może androida 14? Nie mam opcji aktualizacji 
Nuno965
Explorer
Opcje
Ja posiadam S21 i dostałem już dawno aktualizacje do 14. Próbowałeś zmienić region na inny ?
0 Like
Nick111sxz
Journeyman
Opcje
Ale co to da ? Ja mam pokazane ze jest zaktualizowane a jest i tak 131712775792207.jpg
0 Like
Nuno965
Explorer
Opcje
W niektórych przypadkach działało. A spróbowałes?
0 Like
Nick111sxz
Journeyman
Opcje
Ale w czym zmienić region ? I na jaki . Masz jakiś film na YouTubie
0 Like
Nuno965
Explorer
Opcje
Ustawienia telefonu wpisz kraj/region i tam będziesz mieć. Zmiana na Szwajcarię. Spróbuj
0 Like
Nick111sxz
Journeyman
Opcje
Jest to niemożliwe 1712778266749.jpg
0 Like