Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Aktualizacje oprogramowania Galaxy S20 FE | S20 | S20+ | S20 Ultra

(Temat utworzony: 12-02-2020 07:06 PM)
118182 Wyświetlenia
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Galaxy S20, S20+ oraz S20 UltraGalaxy S20, S20+ oraz S20 Ultra

W tym wątku zachęcam wszystkich do dzielenia się informacjami odnośnie nowych aktualizacji oprogramowania w telefonach Galaxy S20 Fan Edition (FE), Galaxy S20, Galaxy S20+ oraz Galaxy S20 Ultra. Pamiętajcie, że z reguły w pierwszej kolejności aktualizacje trafiają do telefonów zakupionych w wolnej sprzedaży (wariant XEO). Telefony pochodzące od operatorów otrzymują aktualizacje nieco później. Poniżej zamieszczam odnośniki do najnowszych informacji o aktualizacjach:

Galaxy S20 Fan Edition (4G / Exynos):

Galaxy S20 Fan Edition (4G / Snapdragon):

Galaxy S20 Fan Edition (5G):

Galaxy S20 (4G):

Galaxy S20+ (4G):

Galaxy S20+ (5G):

Galaxy S20 Ultra (5G):

Przydatne odnośniki na forum:

Przydatne zewnętrzne odnośniki:

1 598 Odpowiedzi
Bunior
Explorer
Opcje

Pokazało że oprócz regionu aregentyny jest jeszcze brand operatora, spróbuj ustawić vpn na argentynę/brazylię tak aby bez włożonej karty sim jedynie przez WiFi spróbował poszukać aktualizacji. Ewentualnie może w jakimś serwisie byliby wstanie zmienić kod CSC.

0 Like
winch2005
Apprentice
Opcje

Sprawdziłem dostępność aktualizacji poprzez vpn i nic to nie dało. Po kontakcie z pomocą techniczną ustaliłem że telefon mimo wszystko pochodzi z polskiej dystrybucji i jest objęty jeszcze gwarancją. Polecono mi aby wysłać go do serwisu co też zrobię jeśli po kolejnym resecie do ustawień fabrycznych nie uda mi się go zaktualizować.

0 Like
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@winch2005, Możesz jeszcze spróbować sprawdzić dostępność aktualizacji na PC za pomocą programu Smart Switch.

https://www.samsung.com/pl/apps/smart-switch/

W ostateczności serwis wgra poprawne oprogramowanie, jeśli hard reset nie pomoże.

winch2005
Apprentice
Opcje

Zapomniałem napisać że tego też już próbowałem. Pozostaje mi już tylko wysłać telefon do serwisu.

Dziękuję wam za pomysły i zainteresowanie tematem.

mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Pojawiła się aktualizacja majowa o numerze G780GXXU4EWD2 dla Galaxy S20 FE 4G z sieci T-Mobile.

Screenshot_20230525_094311_Software update.jpg

mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Czerwcowa aktualizacja dla modelu Galaxy S20 FE (SM-G780G) z T-Mobile jest już dostępna. Oprogramowanie posiada numer G780GXXU5EWE5. Oprócz czerwcowych poprawek bezpieczeństwa ulepszono również ogólną stabilność funkcji.

Screenshot_20230622_090755_Software update.jpg

kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Czerwcowa aktualizacja zabezpieczeń, dla serii Galaxy S20. G98xxXXUHHWED

Screenshot_20230625_103940_Software update.jpg

mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Lipcowa aktualizacja o numerze G780GXXS6EWF3 dla modelu Galaxy S20 FE (Snapdragon) już dostępna dla wariantu TPL (T-Mobile).

Screenshot_20230713_085447_Software update.jpg

sometimes
Helping Hand
Opcje

Najlepsza zaleta Samsunga na tle konkurencji to aktualizacje. Właśnie dostałem lipcowe aktualizacje na 3 letni smartfon S20+ 5G

image
blacha21
Samsung Members Star ★
Opcje
👊😜