Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Aktualizacje oprogramowania Galaxy S10e | S10 | S10+ | S10 Lite

(Temat utworzony: 27-02-2019 07:30 PM)
105671 Wyświetlenia
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Galaxy S10e, S10 oraz S10+ podczas Galaxy Unpacked 2019Galaxy S10e, S10 oraz S10+ podczas Galaxy Unpacked 2019

W tym wątku zachęcam wszystkich do dzielenia się informacjami odnośnie nowych aktualizacji oprogramowania w telefonach Galaxy S10e, Galaxy S10, Galaxy S10+ oraz Galaxy S10 Lite. Pamiętajcie, że z reguły w pierwszej kolejności aktualizacje trafiają do telefonów zakupionych w wolnej sprzedaży (wariant XEO). Telefony pochodzące od operatorów otrzymują aktualizacje nieco później. Poniżej zamieszczam odnośniki do najnowszych informacji o aktualizacjach:

Galaxy S10e:

Galaxy S10:

Galaxy S10+

Galaxy S10 Lite

Przydatne odnośniki na forum:

Przydatne zewnętrzne odnośniki:

1 837 Odpowiedzi
wolek7
Explorer
Opcje

Witam 

A tu do porannej kawy ,,👌

Numer kompilacji : G975FXXS3ASJG
Wersja systemu Android : Pie(Android 9)
Data wydania : 2019-11-04
· Poprawiono stopień zabezpieczenia urządzenia.
· Ulepszono algorytm rozpoznawania odcisków palców.
0 Like
Szewcu72
MegaStar
Opcje

@wolek7 a gdybyś do nas cześciej zaglądał już wczesniej wiedziałbyś, że wyszła aktualizacja. Info nawet jest w temacie. 😉

Alw ważne, że z takim info kawa lepiej smakowała. 👍

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
wolek7
Explorer
Opcje

Cholera ale narobiłeś mi wstydu🙈Zaglądam ale przeoczyłem chyba.Udziału nie biorę w rozmowach bo 5 lat byłem na ios-e i jestem ciemny z Androida.😊 

0 Like
Szewcu72
MegaStar
Opcje

@wolek7 spokojnie, rozkęcisz się. :thumbs-up-sign-emoji-modifier-fitzpatrick-type: Zapraszam do czynnego udziału w naszej społeczności. :sign-of-the-horns:

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
0 Like
hybrid_man
Pioneer
Opcje

@wolek7  Twoja aktualizacja to nie ta o której wspomina @Szewcu72  (data wydania 2019-11-04), więc pewnie masz telefon z innej dystrybucji niż polska (XEO). Dodaj tylko info z jakiej dystrybucji jest telefon i wspomnienie o tym w tym wątku jest jak najbardziej na miejscu. Może ktoś jeszcze z IE przeczyta o tym update.

Strzelam, że masz XEU bo do tej dystrybucji wjechał update do G973FXXS3ASJG dzisiaj:

https://doc.samsungmobile.com/SM-G973F/XEU/doc.html

wolek7
Explorer
Opcje
Dzięki i znowu kawa smakuje 😁Tak Irlandia XEU
Piotrek1986
Explorer
Opcje

Jakby coś to w orange właśnie pojawiła się aktualizacja z października :winking-face:

0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Piotrek1986, nie jest aż tak źle. Tylko miesiąc opóźnienia w stosunku do wariantu XEO :winking-face:

0 Like
Szewcu72
MegaStar
Opcje

Taka ciekawostka. Dzisiaj na niektórych serwerach pojawiła się aktualizacja oficjalnej wersji androida 9 [Pie] - oznaczona numerem  G973FXXU3ASK1.

0 Like
Piotrek1986
Explorer
Opcje

Dla tych co mają Orange skoczyła listopadowa aktualizacja :winking-face:

0 Like