Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Koszt wymiany baterii

(Temat utworzony: 07-01-2022 01:05 PM)
35566 Wyświetlenia
NikolkaXD
Journeyman
Opcje
Cześć! 
Czy ktoś z Was wie może jaki jest koszt wymiany baterii w autoryzowanym serwisie Samsunga? 
Moją baterię po 3 latach szlag trafił, muszę ładować telefon 3 razy dziennie i jest to uciążliwe. Pora na wymianę. 
78 Odpowiedzi
kluska23
Explorer
Opcje
250 zł. Cena w większości serwisów Samsunga podobna, okolice 230-250 zł z tego co się orientowałem.
wojtek9331
Explorer
Opcje
E no to elegancko , super dzięki
0 Like
yoostyna
Explorer
Opcje
Kochani podpowiedzcie proszę czy jest możliwość wymiany baterii w Note8? Jako jest koszt? Czy to w ogóle ma sens? Czy wiąże się to z resetem do ustawień fabrycznych? Dzięki. 
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@yoostyna  Dzień Dobry

W tej sprawie najlepiej dopytać się o koszt i dostępność części w najbliższym autoryzowanym serwisie.

Edys075
Samsung Members Star ★
Opcje
Oczywiście jest taka możliwość, sens jest zawsze. Jeśli wszystko pójdzie zgodnie z planem to operacja nie wiąże się z utratą danych.

Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

0 Like
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam. Koszt wymiany baterii to jakieś 250zł Przy telefonach z gwarancją wymiana baterii wiąże się zawsze z utratą danych. W Pani przypadku będzie to wymiana odpłatna, więc po zaznaczeniu takiej opcji w serwisie dane w Pani telefonie zostaną. Co do wymiany do dużego zastanowienia się.
yoostyna
Explorer
Opcje
Jakie jest ryzyko? Bateria nie popracuje zbyt długo?
0 Like
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Wszystko zależy od tego, czy to wina baterii czy podzespołów. Telefon ma swoje lata i na wpływ baterii ma sporo rzeczy aplikacje, różnego rodzaju zwarcia na płycie głównej. Dlatego po wymianie nie koniecznie może się okazać że winna była bateria. Dlatego jeśli telefon jest oddawany na gwarancji to sprawdza się na początku tego typu rzeczy, jak i robi się w pierwszej kolejności reset telefonu. Pani oczywiście taką usługę może sobie zlecić, ale już testować musi Pani sama.
yoostyna
Explorer
Opcje
Rozumiem, telefon jest użytkowany raczej oszczędnie i wydajność baterii spadała stopniowo więc mam wyrażenie,że to kwestia wieku, oczywiście zdaję sobie sprawę,że przy starszym modelu nie wszystko musi się udać, chciałam tylko wiedzieć czy takie praktyki się stosuje, bo to telefon męża i jest z nim emocjonalnie związany🙂bardzo dziękuję za informacje.
0 Like
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
A ile trzyma mężowi ta bateria? Jak często ją mąż ładuje?
0 Like