Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Koszt wymiany baterii

(Temat utworzony: 07-01-2022 01:05 PM)
35259 Wyświetlenia
NikolkaXD
Journeyman
Opcje
Cześć! 
Czy ktoś z Was wie może jaki jest koszt wymiany baterii w autoryzowanym serwisie Samsunga? 
Moją baterię po 3 latach szlag trafił, muszę ładować telefon 3 razy dziennie i jest to uciążliwe. Pora na wymianę. 
78 Odpowiedzi
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@mayk3l  Możemy tylko polecić miejsce gdzie zostanie przeprowadzona wymiana, samemu lepiej tego nie robić

mayk3l
Journeyman
Opcje
Mogłem się domyślić, że samemu lepiej tego nie robić bo serwis nie dostanie kasy za wymianę XD To złe miejsce do zadawania pytań, najlepsza odpowiedź to "oddać komuś, zrobią za człowieka i rachunek wystawią". Mimo wszystko dziękuję za odpowiedzi. A z wymianą baterii w smartfonach mam duże doświadczenie, a pytanie zadałem bo zastanawiałem się jaką dostanę odpowiedź. Skończylibyście pisać takie rzeczy, że "lepiej samemu nie robić" skoro w S23 wymiana baterii została ułatwiona i nawet udostępniliście apk do resetu zużycia akumulatora, ale jedynie do nowych modeli...
analyzer65
Troubleshooter
Opcje
Jak nie autoryzowany punkt no to pozostaje ... Internet.
0 Like
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam! Koszt samej baterii to 125zł. Niestety S9 juz jest modelem starszym, więc nawet nasze hurtownie mają stan magazynowy zero, lub bardzo długie oczekiwanie. Co do kupowania na Allego z tymi oryginałami to jest duża loteria. Do Samsungów nigdy nie proponujemy żadnych zmienników i nigdy bym nie polecał takiego wkładać.
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@mayk3l  napisał(a):
No właśnie, a pytałem o to gdzie kupię, a nie gdzie wymienię.

Oryginał: https://north.pl/karta/gh8215963a-akumulator-do-smartfona,713-AW-0613.html
Zamiennik: https://north.pl/karta/akumulator-do-smartfona,713-LE-1865.html

pajto
Student
Opcje

Dzień dobry, jaki mniej więcej jest na dzień dzisiejszy koszt wymiany baterii w modelu S10e? Rozumiem, że po naprawie w autoryzowanym serwisie telefon zachowa wodoszczelność?

0 Like
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam. Koszt wymiany w S10e to ok 170 - 180zl. Tak jeśli wymieni Pan w autoryzowanym serwisie wodoszczelność zostanie zachowana.
pajto
Student
Opcje
Bardzo dziękuję za pomoc
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Proszę bardzo. Pozdrawiam.
0 Like
łowca
First Poster
Opcje
Samsung gear s 2 sport wymiana bateri jaki koszt i gdzie w Warszawie?
0 Like