Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Rozmazané foto

(Téma vytvořeno: 13-06-2021 08:48 PM)
3138 Zobrazení
maLeJdžon
Explorer
Možnosti
Zdravím, mám s21 ultra a až do dneška mi fotky se zoomem 30x fotily krásně a dnes rozmazané a hnusné. Nejsem si vědom že bych něco aktualizoval. Nastavení jsem neměnil. Foťák jsem zkoušel čistit, ale nic. Fotky jsou jakoby rozpixelovane / rozmazane. Netuší někdo proč? :smiling-face:
0 Like
34 Odpovědi
maLeJdžon
Explorer
Možnosti
Rozmazané dnes. Ostré cca středa.20210609_105354_3291.jpg20210613_160056_3538.jpg
maLeJdžon
Explorer
Možnosti
Hi, I have an s21 ultra and to this day the photos with a zoom of 30x have taken beautiful photos of me and today they are blurred and disgusting. I'm not aware of any updates. I did not change the settings. I tried to clean the camera, but nothing. The photos are as if scattered / blurred. Does anyone know why?
0 Like
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti
Dobrý den,
neproběhla nějaká aktualizace?
Zkuste vymazat data aplikace fotoaparát, mohlo by pomoct.
Nastavení - aplikace - fotoaparát - úložiště - vymazat data a paměť.

maLeJdžon
Explorer
Možnosti
Dobrý den, to jsem zkoušel. Bohužel zatím to fotí pořád špatně. Aktualizace si nejsem vědom. Zkusím ještě tovární nastavení. Zítra asi zkusim Samsung prodejnu. Mám ho 14 dní 😞
0 Like
Libb
MegaStar
Možnosti

Dobrý den, jak se chová aplikace během focení? Vidíte obraz zaostřený nebo už v náhledu je takto neostrý?

Zkuste postupně všechny nativní zoomy (3x, 10x), jak se chovají ty. Ať zjistíme, jestli je problém v hardware nebo software.

Ještě můžete v aplikaci Telefon zadat kód "*#0*#", který vás dostane do testovacího menu a tam vyzkoušet, jak se fotoaparáty chovají.

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

maLeJdžon
Explorer
Možnosti
Dobrý den, mě připadá jak když si neví telefon rady, kterou cočku použít. 1x a 3x fotí ošetřené fotky a od 10x je to katastrofa. V náhledu v 30x je fotka ostrá, pokusil jsem se to vyfotit. U 10x mi připadá, že se úhel mění a jakoby skočí do jiné čočky.
0 Like
maLeJdžon
Explorer
Možnosti
30xScreenshot_20210614-070005_Camera.jpg
0 Like
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Hezký den @maLeJdžon 

Ten plný náhled scény bude z hlavního senzoru, ten dle všeho funguje dobře- proto je to ostré. Problém by byl v teleobjektivu případně v jeho stabilizaci. 

Zkuste radu dle instrukcí od @Libb - serviní menu a zde vyzkouset foťáky.

fajnsnek2
Libb
MegaStar
Možnosti

To souhlasí, zoom nad 10x se dělá kombinací senzorů. Ale zase pokud každý samostatně funguje dobře...?

Zkuste ten servisní mód a pokud to v něm bude OK (udělá to postupně 4 fotky, pozor, zvuk spouště nejde ztlumit, tak to nedělejte někde, kde musíte být potichu), zkuste factory reset. Pokud nepomůže, tak servis - určitě vyžijte služby Moje Galaxy (https://www.samsung.com/cz/mojegalaxy/), pokud je telefon zakoupen z ofiko distribuce.

Určitě to není nějaký aktuální bug, mám také S21 Ultra a všechno šlape, jak má.

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro