Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Rozmazané foto

(Téma vytvořeno: 13-06-2021 07:17 PM)
5826 Zobrazení
maLeJdžon
Explorer
Možnosti
Zdravím, mám s21 ultra a až do dneška mi fotky se zoomem 30x fotily krásně a dnes rozmazané a hnusné. Nejsem si vědom že bych něco aktualizoval. Nastavení jsem neměnil. Foťák jsem zkoušel čistit, ale nic. Fotky jsou jakoby rozpixelovane / rozmazane. Netuší někdo proč? :smiling-face:
0 Like
Přejít na řešení
JakubLevinský
Navigator
Možnosti
Jeste casta zavada je prehrivani pri videohovoru. Jakoze top telefon, ale jeste neni vychytany.
0 Like
Řešení
JakubLevinský
Navigator
Možnosti
Stejne jako kdyz date video vecer, tak pri pohybu se Vam bude zasekavat obraz. Je treba jen pockat na aktualizaci. Nejsou sladene vsechny fotoaparaty na 100%
0 Like
JakubLevinský
Navigator
Možnosti
Aktualizace je tady.clipboard_image_1624649796645.jpg
maLeJdžon
Explorer
Možnosti
Dobrý den, já už mám telefon zpět. Jednotka fotoaparátu po výměně.
JakubLevinský
Navigator
Možnosti
A pomohlo?
0 Like
maLeJdžon
Explorer
Možnosti
Ano, už zoom fotí normálně:) teď mám strach stahovat ten update:D i když to byl hw
JakubLevinský
Navigator
Možnosti
Aha🤣 otazka je, proc zrovna u Vas se rozbila jednotka. Jestli je to vyrobni chyba u vsech nebo jen vadny kus.
maLeJdžon
Explorer
Možnosti
To nevím, starou s10 plus sem si rozbil když sem uklízet v lese odpadky po lidech..takže na tenhle si dávám 2x takový pozor...nejspíše tedy vadný kus. Uvidíme co přinese čas.
JakubLevinský
Navigator
Možnosti
Spravne. Urcite doporucuji sklo a ochranny kryt. Nejlepe tento odolny. Vydrzi opravdu hodne. 1624651811071_1624651811064.jpg
0 Like
maLeJdžon
Explorer
Možnosti
Mám uag monarch Screenshot_20210625-221445_Alza.jpg