Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Problém Samsung S21 Ultra vs hodinky Huawei GT2 Pro

(Téma vytvořeno: 28-06-2021 12:32 PM)
975 Zobrazení
Tom7505
Student
Možnosti

Dobrý den, mám problém se Samsungem S21 Ultra  vs hodinky Huawei GT2 Pro. Hodinky se bez problému spárují s telefonem, jenom pak nastává problém s ostatními zařízeními s bluetooth. Např. v autě nebo sluchátko. Když chci volat tak se mě bluetooth automaticky vypne a nenaskočí zpět. Když odinky odinstaluji, tak problém není. Zkoušel jsem to i s telefonem Samsung S20+ a tam žádný problém není a funguje to bez problémů i s přípojenými hodinkami. Prosím o radu jestli se s tím dá něco dělat. Díky 

7 Odpovědi
Libb
MegaStar
Možnosti

Dobrý den, to bluetooth se vypne kde, na hodinkách nebo v telefonu? Neznám ty hodinky, ale pokud mají funkci volání přes BT a nepoužíváte ji, vypněte ji ve vlastnostech párování, mohlo by to pomoct.

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

0 Like
Foa1280
Pioneer
Možnosti

Dobrý den, mám S21U spárovaný s GT2e a žádný problém nemám (volání se sluchátky).

0 Like
Members_70Lnvjg
First Poster
Možnosti

Dobrý den, 

mám uplně stejný problém se stejným telefonem i hodinkami GT2, když dám v autě vytáčet hovor hovor se na telefonu začne vytáčet, ale již se nepřenese do rádia a musím ho pak ručně na displeji telefonu přepnout na BT vozidla abych hovor mohl uskutečnit přes handsfree. Ani po upravení vlastností párování nefunguje.

díky

0 Like
Mi00wa
Navigator
Možnosti

Taky použivám huawei watch hodinky (samsung watch maji tragickou vydrž baterii, bylo by dobré zvětšit hodinky aby se tam vlezla větši baterie) A žádny problém, jenom mobil dává přednost bluetooth v autě než k hodinkám, pokud zavolam z hodinek, tak je uslyšim v handsfree v radiu. 

0 Like
blazovina
First Poster
Možnosti
Můj problém je podobný. Při vytoceni volaného si telefon hrabne na bluetooth a vydá výstražný tón rovnou s přiložením telefonu k uchu. Děje se to jen po spárování s hodinkami huawei. Máte tip jestli hodit světový rekord s telefonem A53 nebo s watch gt3?
0 Like
Milinka
First Poster
Možnosti
Lze spárovt mobil Samsung A51 a hodinky Huawei GT 2 . Prosím o radu . Nejde mi to od vánoc .
0 Like
Fanys83
First Poster
Možnosti
Stejný problém.. podařilo se to někomu vyřešit??
0 Like