Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Planovane odesilani sms

(Téma vytvořeno: 05-09-2018 07:25 PM)
6421 Zobrazení
Radek3
First Poster
Možnosti

Dobry den, chtel bych se zeptat proc u S9+ nejde naplanovat odeslani sms, jako u s7 edge, nebo s8+

0 Like

1 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
vvllaaddaa
Black Belt 
Možnosti

Vítám nového člena @Radek3 :handshake:

Plánování  sms zpráv se přesunulo s novým upgradem na Oreo přímo do zprávy pod "+" a tři tečky, viz screen :camera:.

3.jpg2.jpg1.jpg

Dej vědět, jestli se ti funkci podařilo nalézt, a kdyby jsi potřeboval ještě s něším pomoci, jsem ti k dispozici.:winking-face:

-RomaniuS-

Zobrazit řešení v původním příspěvku

11 Odpovědi
Řešení
vvllaaddaa
Black Belt 
Možnosti

Vítám nového člena @Radek3 :handshake:

Plánování  sms zpráv se přesunulo s novým upgradem na Oreo přímo do zprávy pod "+" a tři tečky, viz screen :camera:.

3.jpg2.jpg1.jpg

Dej vědět, jestli se ti funkci podařilo nalézt, a kdyby jsi potřeboval ještě s něším pomoci, jsem ti k dispozici.:winking-face:

-RomaniuS-

Libb
MegaStar
Možnosti

Hustý, tam bych to nenašel... :smiling-face:

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

0 Like
Cudzino
Explorer
Možnosti

Super 🙂 tam bych to taky nehledal. nehlede nato,ze tuhle funkci rozhodne vyuziju .-)

Libb
MegaStar
Možnosti

Já už chtěl radit jak to udělat v Taskeru - znáš mě :face-with-tears-of-joy: : D :face-with-tears-of-joy:

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB

0 Like
Radek3
First Poster
Možnosti

Děkuji, tam bych to nehledal 🙂

0 Like
Cudzino
Explorer
Možnosti

Libb...no jasny 😄 😄 ale tohle nastesti neni potreba 🙂

0 Like
Libb
MegaStar
Možnosti

Mohl byste prosím označit tu odpověď jako řešení, aby ostatní viděli, že tu najdou i odpověď? Děkuji :smiling-face:

zejdlon
First Poster
Možnosti

Super teď jsem to hledal a pomůže mi to. Děkuji 😉😀👍

Mojda
First Poster
Možnosti

Ahoj! Je pět ráno a já řeším už půl hodiny stejný problém na á osmičce. Je tam android pie a zdá se mi, že už jsem to někdy dělal, ale ta volba se někam schovala, nebo co. Dotyčného sice nevzbudim, ale já mám po spaní:D Díky.. 

EDIT Už jsem si to pořádně přečetl a pochopil + a tři tečky. Pardon za blbou otázku.