Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Ukládání kontaktů

(Téma vytvořeno: 28-07-2019 09:53 AM)
2474 Zobrazení
PavelKu
First Poster
Možnosti

Ahoj, mám  dotaz - když ukládám nový kontakt, vždy mi to dává na výběr asi z 5ti variant, kam chci kontakt uložit. Kde se prosím dá přednastavit nějaká konkrétní volba (např. že chci vždy ukládat na google account)? Děkuji. 

0 Like

1 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
AndroidGuru
Maestro
Možnosti

Ahoj, klikni na Kontakty, potom vlevo jsou 3 čárky (nabídka), pak dáš dole Správa kontaktů a dole je Výchozí místo uložení a zde si již můžeš vybrat několik možností (Telefon, Samsung účet, Google, SIM apod.) a to již bude nastaveno jako výchozí.

Screenshot_20190729-132026_Contacts.jpg

Zobrazit řešení v původním příspěvku

5 Odpovědi
Řešení
AndroidGuru
Maestro
Možnosti

Ahoj, klikni na Kontakty, potom vlevo jsou 3 čárky (nabídka), pak dáš dole Správa kontaktů a dole je Výchozí místo uložení a zde si již můžeš vybrat několik možností (Telefon, Samsung účet, Google, SIM apod.) a to již bude nastaveno jako výchozí.

Screenshot_20190729-132026_Contacts.jpg

AndroidGuru
Maestro
Možnosti

Ahoj @PavelKu, pomohlo toto řešení? 

FryMl
Journeyman
Možnosti

Ahoj, mě to pomohlo, díky

Ondra969
Journeyman
Možnosti

Zdravím,

mám opačný problém - omylem jsem si zvolil výchozí účet, ale přivítal bych, kdybych musel pokaždé vybrat, kam uložit - používám víc účtů a zapomínám při vytváření nového kontaktu měnit uložení 😞

Díky

0 Like
Pepalinux
Student
Možnosti
Ahoj. Jsem za debila, co zapoměl ovládat mobil nebo každá nová aktualizace totálně k ničemu. Půl hodiny hledám výchozí místo pro ukládání nových kontaktů. A ono je pryč. Screenshot_20240624_093535_Contacts_1000003849_1719214536.png
0 Like