Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

VoLTE Telekom

(Téma vytvořeno: 14-06-2023 07:51 AM)
635 Zobrazení
33neXus33
Pioneer
Možnosti
V com moze byt problem ked sa mi nezobrazuje na S21 FE VoLTE od Telekomu? Cez SMS overenie mi pisu ze mam volte aktivne. 4KA je bez problemov

image

0 Like
5 Odpovědi
danisp1704
GrandMaster
Možnosti
Zdravim Vas,ak mate aj 4G sim kartu,podporu zariadenia a ste v pokrytí LTe, nemal by byť problém.Volbu operatorov sietí máte zapnutú?Možno by som skusil reštartnút zariadenie a tým obnovit pripojenié siete🖐.
0 Like
33neXus33
Pioneer
Možnosti
Vsetko je nastavene OK. Funguje aj 5G. Problem bude inde. Nieco asi s firemnymi nastaveniami kedze je to sluzobna sim.
0 Like
danisp1704
GrandMaster
Možnosti
Je jedno či mate služobnú sim alebo nie,ak Vas pripojí na 5G v4-ke aj v Telekome malo by ist aj Volte.Pri telekome a slabšom pokryti 5G preskočí sieť na 4G,co znamena ze automaticky Vam hovor prepina na Volte(volanie cez datovy kanal) .Cize je možne ,že ak Vam prj telekome neukazuje Volte mate ju aj tak aktivnu .Pri prehodeni na telekom si skontrolujte v nastaveniach-i nformacia o telefone -stav karty sim-registracia v službe IMS-zaregistrovane,ak by nebola zmienka v nastaveniach o IMS,nemate Volte aktivovane u Telekomu🖐
33neXus33
Pioneer
Možnosti
Este som si vsimol v nastaveniach APN ze 4ka ma profil IMS a Telekom ho nema. Ikona volte a prepinac pre volte telkom proste chybaScreenshot_20230615_060432_Settings.jpg
0 Like
danisp1704
GrandMaster
Možnosti
Podĺa obrazku mate Volte aktivne,aj ked Vam to na telekom-sim nezobrazuje zariadenie.Sluzbu IMS mate zaregistrovanu,hlasovú siet mate 4G,typ datovej siete NR NSA-co je vlastne 5G sieť NSA- siet ,ktorá fungije na sietovej inftastruktúre 4G LTE,je kvalitnejšia.Čiže je to oki.🖐