Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Zprávy na zamčené obrazovce

(Téma vytvořeno: 03-01-2021 05:15 PM)
1525 Zobrazení
Helpmee
Pathfinder
Možnosti
Dobrý den,
mám S9+ a už nevím jestli novější ONE U.I 3.0 má režim skrytí zpráv když telefon není odemčený protože ONE U.I 2.5 to nemá. Hrozně se mi líbí funkce, kterou má IOS, když je telefon zamčený a pošle mi někdo zprávu aby mi ji nikdo nemohl přečíst, a jen bych odemknoul telefon, třeba duhovkou na zamčené obrazovce a zprávy by se mi odkryly. Zdá se mi to velice fajn funkce i pro soukromí. IOS nemám a neplánuju ho mít.
0 Like
3 Odpovědi
Libb
MegaStar
Možnosti

Dobrý den, jděte do Nastavení -> Zamknout displej -> Oznámení (klikněte vlevo, ne na přepínač). Ukáže se další obrazovka, kde je Vámi požadované nastavení. Jsem si poměrně jistý, že to bylo i před Android 10.

Screenshot_20210103-184336_Settings.jpg Screenshot_20210103-184348_Settings.jpg Screenshot_20210103-184352_Settings.jpg

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

0 Like
Helpmee
Pathfinder
Možnosti
To už jsem zkoušel, asi jsem se špatně vyjádřil. Když mi někdo pošle zprávu a když nebudu u telefonu tak si ji nemůže přečíst to to splňuje ale když k němu přijdu jako vlastník telefonu a odemknu ho pohledem viz foto se zamkem nahoře, a když bude odemčen aby se mi na zamykací obrazovce zobrazilo to co mi daný člověk napsal. Tuto funkci mají v IOS a hrozně se mi líbí a právě jsem ji nenašel v této verzi ONE U.I 2.5 a ONE U.I 3.0 jsem nevyzkoušel tak nevím jestli se tato funkce nachází či nikoliv.

Screenshot_20210103-190540_One UI Home.jpg

0 Like
Libb
MegaStar
Možnosti

Aha, tak to nevím, já iPhone nikdy neměl v ruce a ani to neplánuju, takže nevím, jak přesně se to tam má chovat. Ale pokud vám jde o to, aby se po odemknutí obličejem oznámení zobrazily, tak to asi nejde.

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

0 Like