o 16-02-2021 08:00 PM
Dobry den,
cca pred pul rokem mi telefon (Samsung Galaxy A7) pri probíhajícím hovoru prestal oznamovat, ze mi vola nekdo druhy. Ani to při hovoru nepipa do ucha, ani mi to nezobrazuje graficky a po ukonceni stavajiciho hovoru nedorazi ani žádné upozornění na zmeskany hovor. Jen se pak od lidi, co mi volali dozvim, ze jsem mela obsazeno. Operatorem to neni, tam jsem to proverovala. Mam v telefonu 2 SIM a na obou je to stejne. Pritom to do té doby fungovalo standardne.
Nevite nekdo, co s tim? Koukala jsem i na opravneni aplikace Telefon a vse vypada v poradku.
Dekuji.
o 17-02-2021 11:46 AM
Zdravím, vymazal som ESET, restartoval telefón a tak isto...
o 17-02-2021 12:11 PM
OK, co když jednu SIM dáte pryč, zlobí to stále?
Upřímně, tohle může být spoustou věcí a můžu jen tipovat 😞
o 17-02-2021 12:22 PM
Mam v telefone iba jednu sim.Mozno to je problem.Vecer ked pridem domov z prace, skusim ju prehodit na druhy slot.Pridem sice o pamätovku, ale cert to vem.Toto mi je prednejsie. Viem ze to moze byt spusta veci.
Pekny den..
o 17-02-2021 12:49 PM
Ty 2 SIMkarty jsou tam obě od začátku, čili tím to nebude. Asi buď nějaká aktualizace nebo nainstalovaná apka. Protože jinak už nevím. A zatím se mi nechce obnovovat tovární nastavení a znovu si tam nahrávat kontakty, historii zpráv, telefonátů apod. (potřebuju je), je to na dlouhý lokte. Asi zkusím nejdřív odinstalovat všechny apky, co mám z poslední doby a uvidím. Dá se nějak zjistit datum, kdy jsem aplikaci do mobilu instalovala? Koukala jsem do nastavení jednotlivých apek, ale nenašla to tam.
o 17-02-2021 08:58 PM
Spusťte aplikace Google Play, vyberte Moje apliakce a hry, Nainstalováno a tam je pak filtr, jak řadit. Umí to jen podle poslední aktualizace, ale to je to, co potřebujete. Zde máte i video: https://youtu.be/31nrAxL-GE0
o 14-04-2021 04:08 PM
o 14-04-2021 05:42 PM
Dobrý den,
bohužel ne a k továrnímu nastavení jsem se zatím nedokopala. Štve mě to, ale zatím moc nevím, jak dál 😕 ...říkala jsem si, že možná zkusím znovu zavolat na Samsung podporu, třeba narazím na jiného operátora, který bude vědět. Ale obvykle to svedou na nějakou nainstalovanou aplikaci a poradí tovární nastavení a s tím se teda nehodlám smířit.
o 14-04-2021 06:54 PM
o 14-04-2021 08:58 PM
Aha a šlo to nastavit přes aplikaci, nebo bylo nutné zavolat na infolinku?
o 14-04-2021 09:02 PM