Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Zmeškaný hovor při probíhajícím hovoru

(Téma vytvořeno: 16-02-2021 08:00 PM)
14331 Zobrazení
Helois
First Poster
Možnosti

Dobry den,

cca pred pul rokem mi telefon (Samsung Galaxy A7) pri probíhajícím hovoru prestal oznamovat, ze mi vola nekdo druhy. Ani to při hovoru nepipa do ucha, ani mi to nezobrazuje graficky a po ukonceni stavajiciho hovoru nedorazi ani žádné upozornění na zmeskany hovor. Jen se pak od lidi, co mi volali dozvim, ze jsem mela obsazeno. Operatorem to neni, tam jsem to proverovala. Mam v telefonu 2 SIM a na obou je to stejne. Pritom to do té doby fungovalo standardne.

Nevite nekdo, co s tim?  Koukala jsem i na opravneni aplikace Telefon a vse vypada v poradku.

Dekuji.

0 Like
19 Odpovědi
machine22
First Poster
Možnosti

Zdravím, vymazal som ESET, restartoval telefón a tak isto...

0 Like
Libb
MegaStar
Možnosti

OK, co když jednu SIM dáte pryč, zlobí to stále?
Upřímně, tohle může být spoustou věcí a můžu jen tipovat 😞

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

0 Like
machine22
First Poster
Možnosti

Mam v telefone iba jednu sim.Mozno to je problem.Vecer ked pridem domov z prace, skusim ju prehodit na druhy slot.Pridem sice o pamätovku, ale cert to vem.Toto mi je prednejsie. Viem ze to moze byt spusta veci.

Pekny den..

0 Like
Helois
First Poster
Možnosti

Ty 2 SIMkarty jsou tam obě od začátku, čili tím to nebude. Asi buď nějaká aktualizace nebo nainstalovaná apka. Protože jinak už nevím. A zatím se mi nechce obnovovat tovární nastavení a znovu si tam nahrávat kontakty, historii zpráv, telefonátů apod. (potřebuju je), je to na dlouhý lokte. Asi zkusím nejdřív odinstalovat všechny apky, co mám z poslední doby a uvidím. Dá se nějak zjistit datum, kdy jsem aplikaci do mobilu instalovala? Koukala jsem do nastavení jednotlivých apek, ale nenašla to tam.

0 Like
Libb
MegaStar
Možnosti

Spusťte aplikace Google Play, vyberte Moje apliakce a hry, Nainstalováno a tam je pak filtr, jak řadit. Umí to jen podle poslední aktualizace, ale to je to, co potřebujete. Zde máte i video: https://youtu.be/31nrAxL-GE0 

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

0 Like
To-Jos
First Poster
Možnosti
Už se vám podařilo problém odhalit? Potýkám se se stejným problémem a hrozně mě to štve.
0 Like
Helois
First Poster
Možnosti

Dobrý den, 

bohužel ne a k továrnímu nastavení jsem se zatím nedokopala. Štve mě to, ale zatím moc nevím, jak dál 😕 ...říkala jsem si, že možná zkusím znovu zavolat na Samsung podporu, třeba narazím na jiného operátora, který bude vědět. Ale obvykle to svedou na nějakou nainstalovanou aplikaci a poradí tovární nastavení a s tím se teda nehodlám smířit.

0 Like
To-Jos
First Poster
Možnosti
Tak ja jsem to už vyřešil. U opetatora Vodafone jsem si nastavil povolení konferenčních hovoru a již funguje.
0 Like
Helois
First Poster
Možnosti

Aha a šlo to nastavit přes aplikaci, nebo bylo nutné zavolat na infolinku?

0 Like
To-Jos
First Poster
Možnosti
Ja jsem firemní zakaznik. Prihlasil jsem se do Samoobsluhy pres webove rozhraní na PC
0 Like