Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Hovory

(Téma vytvořeno: 05-11-2024 05:27 PM)
239 Zobrazení
jeřábník
Student
Možnosti
Dobrý den, nevíte náhodou jak nastavit automatické blokování skrytých hovorů? Předem děkuji za pomoc 
0 Like
9 Odpovědi
Brunozbruna
Voyager
Možnosti
Nastavení hovorů - blokovat čísla - blokování hovorů z neznámých čísel. V nastavení používejte lupu "hledání " snáze najdete co potřebujete 😉
jeřábník
Student
Možnosti
To mám blokované, ale hovory bez čísel pořád volají
0 Like
Libb
MegaStar
Možnosti
Tasker by mohl umět takové hovory automaticky odmítnout. Na druhou stranu, tohle je hodně špatný nápad, ze skrytých čísel volají záchranáři, řemeslníci, úřady a policie. Pokud vás někdo obtěžuje hovory ze skrytého čísla, je lepší kontaktovat operátora, oni vidí, kdo to je a dokáží vám to sdělit.

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

dejvidek_cz
Helping Hand
Možnosti
@Libb prosím neříkejte zde nesmysly, operátor vám rozhodně nebude sdělovat informace o majiteli telefonního čísla. Jednak tuto informaci vám sdělit podle platné legislativy nesmí a u hodně čísel ani nemá šanci zjistit jméno majitele - předplaceka je vesměs anonymní, o zahraničním čísle také nic neví.
@jeřábník pokud vestavěná blokace nefunguje, poohlédni se po nějaké aplikaci v obchodě, je jich tam dost, koukej na hodnocení, konkrétní nedoporučím, nepoužívám ani jednu.
S25 Ultra 1TB Titanium Silverblue, Galaxy Buds 3 Pro
OXO37
Hotshot
Možnosti
Ano, bývala to praxe úředníků finančních úřadů, kraje a spousty dalších úřadů, kteří volali přes GSM bránu. Protože se nedovolali, tak s touto trapnou praxí naštěstí skončili, včetně policie i záchranářů. Pokud někdo skrývá své telefonní číslo, není pro mne důvěryhodným.
OXO37
Hotshot
Možnosti
Zkuste volbu vypnout a znovu zapnout. Používáte aplikaci Telefon od Samsungu? Funkčnost nemohu potvrdit, ze skrytých čísel už mi nikdo nevolá. V minulosti jsem používal výbornou app Nevolejte https://play.google.com/store/apps/details?id=cz.nevolejte , vývoj ale ustrnul. Už není třeba. Mělo by fungovat blokování přímo v aplikacích typu Telefon.
0 Like
Libb
MegaStar
Možnosti
No jen tak samozřejmě ne, ale řekne vám, jak dál postupovat. Pokud těch hovorů bude hodně, jde to přes PČR a pak už to jde zjistit.
Jenže z dotazu nevím, jestli jde o 2 hovory za rok nebo 10 každou noc.

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

0 Like
Brunozbruna
Voyager
Možnosti
Zkoušel jsem z jiného telefonu na své S24 pokud zapnu blokaci neznámých čísel nic neobtěžuje volající dostane obsazovák, jen pak ve výpise hovorů mám záznam o tom že mi volalo blokované soukromé číslo. Funguje stejně jako blokace podvodných a nevyžádaných hovorů. 😉1730872831370.jpg
dejvidek_cz
Helping Hand
Možnosti
Výše píšete, že je "lepší konktovat operátora.... a dokáží vám to sdělit", ještě jednou, je to nesmysl a proč ho šíříte víte jen vy sám. Dle popisu autora vlákna, tak se nejedná o věc spadající pod PČR a ani PČR vám jméno majitele na počkání neřekne.
S25 Ultra 1TB Titanium Silverblue, Galaxy Buds 3 Pro
0 Like