o 14-02-2021 05:23 PM
Dobrý den,
prosím o radu, jak se dostat do telefonu Samsung Galaxy A40, pokud neakceptuje nastavený PIN kód. Problém vznikl při restartování po instalaci aplikace MS Intune. Po restartování mi telefon neakceptuje nastavený PIN přestože jsem ho neměnila. Vyzkoušela jsem mnoho rad z internetu, jak se do telefonu dostat jiným způsobem ale žádný není funkční - např. přes web "najdi můj samsung" kde po zvolení možnosti odemknout telefon hlásí chybu a jiné rady. Prosím poraďte.
Děkuji.
Denisa Pokorná
Vyřešeno! Přejít na řešení
o 14-02-2021 07:45 PM
Dobrý den, znáte google účet, který byl v telefonu a heslo k němu? Pokud ano, je tu sice trochu destruktivní metoda (přijdete o data). Podle tohoto článku jděte do recoverya proveďte factory reset: https://eu.community.samsung.com/t5/samsung-lounge/tipy-triky-pec-n%C3%A1m-spadla-aneb-kdy%C5%BE-n%C...
Při prvním startu to po vás ale bude chtít ty údaje o Google účtu. Pokud je neznáte a máte k telefonu nějaký doklad o koupi, měli by vám to být schopni odblokovat v servisu.
14-02-2021 09:01 PM - upraveno 14-02-2021 09:03 PM
Tak to opravdu nechápu- zřejmě aplikace MS změnila PIN, nebo je to v kolizi se zabezpečením Androidu. Poslední šance je Wipe cache, a pak už jen to co doporučoval kolega @Libb
o 14-02-2021 07:43 PM
Hezký večer @pokord
Zkoušel jste udělat u telefonu tzv. soft reset? Během obrazovky o zadání PINU držte tlačítko Power dokud nedojde k resetu zařízení.
o 14-02-2021 07:45 PM
Dobrý den, znáte google účet, který byl v telefonu a heslo k němu? Pokud ano, je tu sice trochu destruktivní metoda (přijdete o data). Podle tohoto článku jděte do recoverya proveďte factory reset: https://eu.community.samsung.com/t5/samsung-lounge/tipy-triky-pec-n%C3%A1m-spadla-aneb-kdy%C5%BE-n%C...
Při prvním startu to po vás ale bude chtít ty údaje o Google účtu. Pokud je neznáte a máte k telefonu nějaký doklad o koupi, měli by vám to být schopni odblokovat v servisu.
o 14-02-2021 08:30 PM
Hezký večer,
zkoušela jsem i tuto variantu ale objeví se klasická nabídka vypnout, restartovat a tísňový režim a pokud jsi jeden z těchto způsobů vyberu, tak mě to opět vrátí do nabídky zadejte PIN. K vypnutí telefonu jsem musela počkat do vybití baterie ale po vypnutí a zapnutí to stejně nejde.
Děkuji za návrh řešení.
o 14-02-2021 08:32 PM
Dobrý den. Ano znám. Pokud by to bylo alespoň trochu možné, chtěla jsem se vyhnout možnosti ztratit data. Neznáte nějakou jinou variantu? Myslíte, že by mi v servisu dokázali pomoci bez ztráty dat? Mockrát děkuji za pomoc.
o 14-02-2021 08:35 PM
o 14-02-2021 08:40 PM
Tak se soft restart povedl v kombinaci s tlačítky hlasitosti ale pin to po restartu stále nebere.
o 14-02-2021 08:45 PM
Tak to je opravdu zvláštní... zkuste telefon spustit v Bezpečném režimu zda tam to PIN nevzme - a pokud ano, odinstalovat ten SW od Microsoftu
https://www.hardreset.info/cs/devices/samsung/samsung-galaxy-a40/bezpecny-rezim/
o 14-02-2021 08:51 PM
Tak ani tak to PIN nevzalo. Nouzový režim jsem úspěšně spustila ale bohužel.
14-02-2021 09:01 PM - upraveno 14-02-2021 09:03 PM
Tak to opravdu nechápu- zřejmě aplikace MS změnila PIN, nebo je to v kolizi se zabezpečením Androidu. Poslední šance je Wipe cache, a pak už jen to co doporučoval kolega @Libb