Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

A56 otisky prstů

(Téma vytvořeno: 26-03-2025 06:43 AM)
269 Zobrazení
samuel-sung
Apprentice
Možnosti
Ahoj,
narazil jsem na věc, kterou jsem u moderního mobilního telefonu nečekal. Galaxy A56 má možnost pouze 3 otisků prstů. Je to můj první telefon Samsung a dost mě to překvapilo.
Nevíte prosím někdo jestli je to takhle u všech Samsungů? Nebo to je chyba či vlastnost pouze řady A nebo pouze A56?
0 Like

2 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti
Dobrý den @samuel-sung
je to vlastnost, u našeho áčkového modelu je tomu taky tak. O jednu možnost více má např. S24U, já na své S25U mám možnost také čtyř otisků prstů. Je to tak holt nastavené.

Zobrazit řešení v původním příspěvku

Řešení
FRENKY22
Big Cheese
Možnosti
Toto omezeni lze snadno obejit.
Do jednoho otisku si naskenujte dva prsty (stridave prikladejte). Funguje to bez problemu a bez dopadu na spolehlivost

Zobrazit řešení v původním příspěvku

9 Odpovědi
Řešení
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti
Dobrý den @samuel-sung
je to vlastnost, u našeho áčkového modelu je tomu taky tak. O jednu možnost více má např. S24U, já na své S25U mám možnost také čtyř otisků prstů. Je to tak holt nastavené.

VoidLord
Pioneer
Možnosti
Ano bohuzel to tak je i na mem s20
TomiXL
Samsung Members Star ★★
Možnosti
Pekný deň,
áno môžem tiež potvrdiť. Na niektorých zariadeniach to tak je. Myslím, že to tak má manželka tiež na A56 a určite to tak mám na tablete Tab S10+, kde sa priznám, že mi tá 4. možnosť chýba, pretože používam najčastejšie palec a ukazovák a keď niekedy potrebujem použiť druhú ruku na odomknutie, tak sa stále zabudnem a priložím práve ten prst, ktorý nemám naskenovaný. 😅
Řešení
FRENKY22
Big Cheese
Možnosti
Toto omezeni lze snadno obejit.
Do jednoho otisku si naskenujte dva prsty (stridave prikladejte). Funguje to bez problemu a bez dopadu na spolehlivost
samuel-sung
Apprentice
Možnosti
U firmy jako Samsung bych tohle neočekával, zkusím radu dvou prstu na jeden otisk. Jinak půjde telefon pryč.
0 Like
Eazy
Big Cheese
Možnosti
Dobrý den, optické čtečky umí 3 otisky, ultrasonické umí 4. Jak píšou kolegové výše, tak pod "jeden otisk" lze naskenovat více prstů...

Galaxy S25 Ultra | Galaxy S25 | Galaxy Book4 Pro | Galaxy Watch Ultra | Galaxy Buds3 Pro | Galaxy Ring
FRENKY22
Big Cheese
Možnosti
Kdyz se nad tim zamyslite, muzete z teto techniky vytezit maximum. Napr vsechny 3 otisky naplnit "dvojotisky"...kdy muzete "hlavni" prst naskenovat (spolu s dalsimi prsty) i vicekrat.
Da se s tim kouzlit abyste dosahl maximalniho vyuziti.
samuel-sung
Apprentice
Možnosti
Díky vyzkoušel jsem a funguje.
MichaelOfficial
Black Belt 
Možnosti
No to je "strašné". Chybí vám prsty?
0 Like