Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Samsung galaxy a40

(Téma vytvořeno: 04-02-2020 04:08 PM)
7413 Zobrazení
Jana7
Apprentice
Možnosti

Ahoj. Prosím o radu mám od vanoc a40 dual sim a teď  poslední  dobou se mi stává že mi telefon sám vyhazuje sim kartu. Zkoušela sem je i přehodi z 1 do druhého a nepomáhá to. Děkuji za odpověď  

0 Like
Přejít na řešení
Warpeng
Journeyman
Možnosti

Zdravím všechny, tak telefon zase začal dělat to samé, a to i když ležel na stole, odeslal sem jej na reklamaci, tak uvidíme, s čím se vrátí. Opravdu jsem vyměnil Sim, tovární nastavení, SD kartu jsem vyndal, data jsem neobnovoval a aplikace přidával jednu po druhé. Myslím, že to bude HW problém, ale uvidíme. 

0 Like
Kristyna21
First Poster
Možnosti

Zdravím,

mám stejný problém. Telefon Samsung a40 jsem si koupila na vánoce a hlasí mi to samé co už se tu psalo. Není vložena sim. Je jedno jestli jí vložím do slot 1 nebo 2. Dokonce jsem si objednala ochutnávkovou simku z netu zdarma abych zjistila, jestli je problém v telefonu, nebo v té kartě. A jak jsem předpokládala tak už začal vyhazovat i tu novou simku. Jsem už totálně vytočená a doufám že až půjdu do electra reklamovat telefon tak že se to nějak vyřeší.

0 Like
Kristyna21
First Poster
Možnosti
Jo a jinak telefon jsem si samozřejmě vzala na splátky, protože všichni nemají na to aby si koupily za hotový. Tak jsem opravdu nadšená že ho budu splácet ještě tak dlouho zmetka....
0 Like
AndroidGuru
Maestro
Možnosti

Dobrý den @Kristyna21,

mrzí nás Vaše zkušenost, ale určitě nezoufejte, na reklamaci máte určitě nárok. Záruční doba je 2 roky a určitě to s Vámi vyřeší. Pokud jste to zkoušela i s novou SIM a také se to tam objevuje a zároveň jsou vyzkoušeny oba dva sloty, zašel bych s tím na reklamaci.

0 Like
koteci
First Poster
Možnosti
Dobrý den,

ten samý model mám měsíc a půl a začal mi dělat to samé. Mám simky v obou slotech, jednu starou a druhou novou. Zkusím rovnou dát na servis, když to tak čtu.

Helena
0 Like
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Hezký den @koteci 

Mrzí nás, že máte s Vaším přístrojem tyto problémy. Kontaktujte prosím nejbližší Servisní středisko společnosti Samsung , případně můžete reklamovat u Vašeho prodejce. 

Děkujeme případně za zpětnou vazbu postupu opravy.

fajnsnek2
0 Like
jirkabaran
First Poster
Možnosti

Mám telefon asi 4 měsíce a stejný problém. Příští týden jej odnesu do servisu. Výměna sim, tovární nastvení... nic nepomohlo. 

0 Like
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Dobrý den @jirkabaran 

Děkujeme za Vaš příspěvek. Doufám, že reklamace dopadne dobře, a telefon Vám rychle opraví.

fajnsnek2
0 Like
EKCZ
First Poster
Možnosti

Dobrý den, mám podobný problém. Mě telefon SIM  sice nevyhazuje (nemusím zadávat PIN, žádná chybová hláška), ale i když telefon funguje normálně, čas od času se mi nedá dovolat. Pro volajícího se můj telefon jeví jako nedostupný. Po restartu mi ani nepřijde SMS o zmeškaném hovoru a hovory zase fungují. S odchozími hovory většinou není problém, občas se ale stane, že stisknu volat a hovor se neprovede a musím volbu opakovat.

0 Like
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Hezký den @EKCZ  

Vyzkoušejte prosím v Nastavení -> Připojení -> Mobilní sítě vypnout položku hovory VoLTE, někdy to dělá neplechu. 

fajnsnek2