o 04-02-2020 04:08 PM
Ahoj. Prosím o radu mám od vanoc a40 dual sim a teď poslední dobou se mi stává že mi telefon sám vyhazuje sim kartu. Zkoušela sem je i přehodi z 1 do druhého a nepomáhá to. Děkuji za odpověď
Vyřešeno! Přejít na řešení
o 03-05-2020 10:49 AM
Zdravím všechny, tak telefon zase začal dělat to samé, a to i když ležel na stole, odeslal sem jej na reklamaci, tak uvidíme, s čím se vrátí. Opravdu jsem vyměnil Sim, tovární nastavení, SD kartu jsem vyndal, data jsem neobnovoval a aplikace přidával jednu po druhé. Myslím, že to bude HW problém, ale uvidíme.
o 03-05-2020 07:45 PM
Zdravím,
mám stejný problém. Telefon Samsung a40 jsem si koupila na vánoce a hlasí mi to samé co už se tu psalo. Není vložena sim. Je jedno jestli jí vložím do slot 1 nebo 2. Dokonce jsem si objednala ochutnávkovou simku z netu zdarma abych zjistila, jestli je problém v telefonu, nebo v té kartě. A jak jsem předpokládala tak už začal vyhazovat i tu novou simku. Jsem už totálně vytočená a doufám že až půjdu do electra reklamovat telefon tak že se to nějak vyřeší.
o 03-05-2020 07:47 PM
o 03-05-2020 08:58 PM
Dobrý den @Kristyna21,
mrzí nás Vaše zkušenost, ale určitě nezoufejte, na reklamaci máte určitě nárok. Záruční doba je 2 roky a určitě to s Vámi vyřeší. Pokud jste to zkoušela i s novou SIM a také se to tam objevuje a zároveň jsou vyzkoušeny oba dva sloty, zašel bych s tím na reklamaci.
o 10-05-2020 02:52 PM
o 10-05-2020 06:19 PM
Hezký den @koteci
Mrzí nás, že máte s Vaším přístrojem tyto problémy. Kontaktujte prosím nejbližší Servisní středisko společnosti Samsung , případně můžete reklamovat u Vašeho prodejce.
Děkujeme případně za zpětnou vazbu postupu opravy.
o 16-07-2020 08:47 AM
Mám telefon asi 4 měsíce a stejný problém. Příští týden jej odnesu do servisu. Výměna sim, tovární nastvení... nic nepomohlo.
o 16-07-2020 11:19 AM
Dobrý den @jirkabaran
Děkujeme za Vaš příspěvek. Doufám, že reklamace dopadne dobře, a telefon Vám rychle opraví.
o 21-09-2020 12:45 PM
Dobrý den, mám podobný problém. Mě telefon SIM sice nevyhazuje (nemusím zadávat PIN, žádná chybová hláška), ale i když telefon funguje normálně, čas od času se mi nedá dovolat. Pro volajícího se můj telefon jeví jako nedostupný. Po restartu mi ani nepřijde SMS o zmeškaném hovoru a hovory zase fungují. S odchozími hovory většinou není problém, občas se ale stane, že stisknu volat a hovor se neprovede a musím volbu opakovat.
o 21-09-2020 04:11 PM
Hezký den @EKCZ
Vyzkoušejte prosím v Nastavení -> Připojení -> Mobilní sítě vypnout položku hovory VoLTE, někdy to dělá neplechu.