Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Samsung galaxy a40

(Téma vytvořeno: 04-02-2020 04:08 PM)
7414 Zobrazení
Jana7
Apprentice
Možnosti

Ahoj. Prosím o radu mám od vanoc a40 dual sim a teď  poslední  dobou se mi stává že mi telefon sám vyhazuje sim kartu. Zkoušela sem je i přehodi z 1 do druhého a nepomáhá to. Děkuji za odpověď  

0 Like

1 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Hezký den @Jana7 

Jak starou máte prosím SIM kartu ? A tím, že Vám ji telefon vyhazuje máte namysli, že jí nenačte, nebo že vypadává signál ?

První věc, je výměna SIM u operátora, bývá zdarma nebo za poplatek 99Kč. Pokud výměna nepomůže, napište a zkusíme další postupy.

Děkujeme za zpětnou vazbu

fajnsnek2

Zobrazit řešení v původním příspěvku

20 Odpovědi
Řešení
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Hezký den @Jana7 

Jak starou máte prosím SIM kartu ? A tím, že Vám ji telefon vyhazuje máte namysli, že jí nenačte, nebo že vypadává signál ?

První věc, je výměna SIM u operátora, bývá zdarma nebo za poplatek 99Kč. Pokud výměna nepomůže, napište a zkusíme další postupy.

Děkujeme za zpětnou vazbu

fajnsnek2
Jana7
Apprentice
Možnosti
Tak tu mam starou. A myslím tím, že se vypne ze musím zadavat pin aby se znova chytla.
0 Like
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

@Jana7 Ok děkuji za vysvětlení. Tak to bych zkusil SIM kartu vyměnit, mělo by to pomoci.  Je to na počkání na pobočce Vašeho operátora. 

fajnsnek2
KatkaSA
First Poster
Možnosti

Dobrý den, děje se mi to u stejného telefonu taky (také ho mám od Vánoc). SIM najednou vypadne ikdyž např. telefonuji. SIM tam mám 2 a paměntovou kartu. Strhne to vždy všechno. Jednu SIM mám statou asi týden a druhou cca2 roky.  Restartování nepomáhá. Poradite co s tím? Děkuji.

0 Like
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Hezký den @KatkaSA 

Můžete vyzkoušet obnovení do továrního nastavení, ovšem je to s nejistým výsledkem. Pokud to nepomůže, tak bude nutná návštěva servisu.

fajnsnek2
Jana7
Apprentice
Možnosti

Dobrý den. Tak ja si vyměnila sim kartu. A musím zatukat mam klid.

Jana7
Apprentice
Možnosti

Ahoj moc děkuji za radu. Vyměnila  sem sim kartu a mám  klid. Moc díky

fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

@Jana7 OK, moc děkujeme za informaci, a jsme rádi, že se problém vyřešil. :thumbs-up-sign-emoji-modifier-fitzpatrick-type:

@Jana7 Můžete moji odpověď prosím označit - Přijmout jako řešení, pokud Vám pomohla ?

@KatkaSA Vyzkoušejte si u operátora vyměnit SIMkartu za novou. Pokud to nepomůže, tak pak už to bude asi na servis

fajnsnek2
Warpeng
Journeyman
Možnosti

Musím potvrdit, že výměna SIM pomohla. Uvidíme na jak dlouho. Udělal jsem pro jistotu vše,  co se zde popisuje : tovární nastavení,  výměna obou SIM a formát SD karty. Teď  už  telefon běží,  tak jak má.