Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Samsung galaxi A56

(Téma vytvořeno: 31-03-2025 09:22 PM)
208 Zobrazení
HONZASOSI
Navigator
Možnosti
Dobrý den, proč na mobilu nejde now bar ? Přesto, že je v mobilu instalovaný a měl by fungovat, tak nejde .

Děkuji 

3 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
JanTar
Helping Hand
Možnosti
Mám dojem, že se ale jednalo o funkci Now Brief, která údajně vyžaduje výkonné NPU. Now Bar by měl být dostupný.

Zobrazit řešení v původním příspěvku

Řešení
Borderka
Troubleshooter
Možnosti
@HONZASOSI Skús to, čo je na webe. Ak je aktívny Now bar, má sa zobraziť iba vtedy, ak máš otvorenú aplikáciu a je zobrazený na zamykacej obrazovke v reálnom čase - aplikácia stále beží.
A musíš mať povolené oznámenia na zamykacej obrazovke a oznámenia aplikácií, over si teda. Ale taktiež si myslím, že na Áčkach by fungovať nemal ako sa píše vyššie.

0 Like
Řešení
HONZASOSI
Navigator
Možnosti
Zdravě jsem se naštval a koupil jsem si včera samsung 25 ultra a tam už to jde 😂

7 Odpovědi
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti
Dobrý den @HONZASOSI
co si pamatuji, tak již při představení řady S25 bylo na Unpacked řečeno, že Vámi zmíněná funkce nebude s největší pravděpodobností na starších modelech a na áčkové řadě se nemá objevit vůbec, zmíněna byla mimo jiné i HW náročnost.

0 Like
Řešení
JanTar
Helping Hand
Možnosti
Mám dojem, že se ale jednalo o funkci Now Brief, která údajně vyžaduje výkonné NPU. Now Bar by měl být dostupný.
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti
Ověřím tuto situaci výše a dám vědět ✌️

0 Like
TomiXL
Samsung Members Star ★★
Možnosti
Pekný deň,
v nastaveniach > zamknutá obrazovka a aod > now bar> máte zaškrtnuté aplikácie, ktoré chcete vidieť v Now bare?
Keď dáte prehráváť hudbu, tak sa zobrazí na zamknutej obrazovke?
Řešení
Borderka
Troubleshooter
Možnosti
@HONZASOSI Skús to, čo je na webe. Ak je aktívny Now bar, má sa zobraziť iba vtedy, ak máš otvorenú aplikáciu a je zobrazený na zamykacej obrazovke v reálnom čase - aplikácia stále beží.
A musíš mať povolené oznámenia na zamykacej obrazovke a oznámenia aplikácií, over si teda. Ale taktiež si myslím, že na Áčkach by fungovať nemal ako sa píše vyššie.
0 Like
Řešení
HONZASOSI
Navigator
Možnosti
Zdravě jsem se naštval a koupil jsem si včera samsung 25 ultra a tam už to jde 😂
Borderka
Troubleshooter
Možnosti
Tak to už hej 🙂 ale každopádne, na Áčku by mal bar fungovat, iba ked máš niečo otvorené 😉
0 Like