Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Záznam hovoru A53 5G

(Téma vytvořeno: 11-10-2022 12:42 PM)
3144 Zobrazení
Petr_
Explorer
Možnosti
Hezký den všem. Jak řešíte nahrávání hovorů na telefonu Galaxy A53 5G? Zkoušel jsem různé aplikace z Gplay ale výsledek moc uspokojivý nebyl. 

Vestavěné nahrávání u Samsungu (Androidu) je aktivní pro jiné regiony - lze zprovoznit změnou CSC ale zjistil jsem že pro SM-A536B/DS s procesorem Exynos 1280 není ROM s nativním nahráváním k dispozici. Někde na fórech jsem našel že prý pro Rusko a Kyrgyzstán by nahrávání mělo být aktivní. Jinde zase bylo zmíněno že by mělo vestavěné nahrávání fungovat s ROM pro A536E, čemuž ale moc nevěřím.

Přirozeně se mi s tím nechce experimentovat, proto se ptám jestli s tím někdo má zkušenost?Případně existuje nějaká aplikace, kde neřve sluchátko (reproduktor) naplno a mikrofon (telefon) zřetelně zaznamená i druhou stranu???

image

0 Like
19 Odpovědi
Capita151W
Helping Hand
Možnosti
Uvědoměna
0 Like
Capita151W
Helping Hand
Možnosti
Btw jsem docela překvapen že si někdo myslí, že si novináři celý rozhovor pamatují;))
Petr_
Explorer
Možnosti
Myslím, že Capita151W k tomu napsal dost. Někteří lidé tuhle funkci k životu potřebují, jiní ne. Někteří potřebují auto které jede 280km/h, jiní nepotřebují ani řidičák.

Není proto třeba dále řešit proč ale jak 😉 Díky za případné další tipy nebo skutečně použitelné appky.
vvllaaddaa
Black Belt 
Možnosti

Ahoj, dobrý den všem.

Chtěl bych jen za sebe potvrdit to, o čem píše @Pe3kZ ve svém komentáři. Nahrávání hovorů u nás skutečně není povoleno z legislativních důvodů EU a ochrany druhého účastníka telefonického hovoru - není možné prokazatelně ověřit, že s nahráváním udělil souhlas.

Také nemohu doporučit ani změnu regionu nahráním jiné ROM, to ale uvádím jen pro úplnost, myslím, že není třeba více vysvětlovat.

Z výše uvedených důvodů nevím, zda existuje aplikace třetích stran, která by to nějakým způsobem nerespektovala a nahrávání umožnila. Pokud o takové víte, nebo znáte jiné řešení k profesním účelům, @Petr_ určitě uvítá.

Hezký den, vvllaaddaa

Možnosti

Ahoj, rád poradím...lubospolasek@gmail.com

0 Like
Raziel-CZ
Student
Možnosti

Hezký den všem. Je mi líto, že teď musím napsat to, co musím napsat, ale jelikož se toto téma indexuje ve vyhledávači v souvislosti a nahráváním hovorů u Samsung Galaxy A53 5G a zdejší lidé hledají radu se Samsung Galaxy A53 5G modelem SA-A536B/DS, mělo by to tady být uvedeno.

Pokud napíšete na uvedený e-mail uživateli Luboš Polášek, se Samsungem a vůbec modelem Galaxy A53 5G SA-A536B/DS Vám nepomůže, ale zpropaguje telefon Asus Zenfone 7, eventuálně Zenfony další. To si myslím, že je neférové jak vůči zdejším uživatelům, tak vůči Samsungu. Tento uživatel nikomu se záležitostí nepomůže, nemusíte mu vůbec psát. V případě nutnosti mohu doložit krátkou e-mailovou komunikaci.

Na celé věci mne mrzí to, že na Galaxy A53 5G SA-A536B/DS jsem nebyl za tři měsíce schopen nativní nahrávání vůbec zprovoznit a že s tím nepomůže ani Samsung. Přitom jiné telefony od Samsungu to umí. Kvůli tomuto si mnoho lidí tento telefon nekoupí. Je to škoda. Pokud by se nicméně něco změnilo, ocením radu.

S přáním příjemných svátků

Martin Böhm

Možnosti

Milý Martine, 

chápu tvou frustraci při řešení asi neřešitelného problému s A53. Já jsem jen obyčejný koncový uživatel. Hledal jsem sám informace zda existuje i jiný telefon, než ten který používám co má funkční automatické nahrávání hovorů. Když jsem viděl diskuzi, tak jsem se snažil pouze pomoc alternativou, která mě funguje. Nejsem žádný dealer a nic nepropaguji. Nečekal jsem že by jsi mi děkoval za snahu pomoc, ale nad tvým arogantním emailem a postem mohu jen hořce a se smutkem pokrčit rameny - holt za dobrotu na žebrotu. Snad jen že absolutně nechápu, kde se takovéto chování v lidech poslední dobou bere.....

Luboš

0 Like
Raziel-CZ
Student
Možnosti

Nezlob se, Luboši, ale domnívám se, že ani tato uražená ješitnost v podobě obviňování - urážení jiných uživatelů (arogance) vč. projevení ublíženého pocitu sebelítosti, pokud tedy jde jen o to, sem rovněž nepatří. Místním tématem je MT Galaxy A53 5G, už jen název tématu hovoří snad jasně, a nikoli zařízení značky Asus či jiné. Pokud bude ze strany Samsungu zájem, rád dodám celou historii komunikace s tebou, ať si sami rozhodnou, zda jde o z mé strany aroganci, anebo z tvé strany propagaci jiné značky zařízení či cokoliv jiného. Mně v podstatě to může být jedno. Rád bych ale, když vyhledám na internetu nějaké téma, aby se v něm řešila daná konkrétní věc a ne něco úplně jiného, např. právě skrývaná propagace konkurence. Samozřejmě místní uživatelé dobře vědí, že existuje jiný telefon schopný hovory nahrávat. Ale jiný telefon značky Samsung! Sám mám dva různého typu. O  jiných typech ale v tématu o A53 5G řeč není a už vůbec ne o jiné značce.

Za sebe tu další off-topic rozvíjet nehodlám a už vůbec se nemíním na takovéto úrovni bavit. Za mě tedy ke tvému jednání vše. Nadále už jen k tématu.

Všem přeji hezký den s politováním na nutností číst tento off-topic a zejména faktem, že nejspíše na Galaxy A53 5G SA-A536B/DS skutečně odemknout možnost nativního nahrávání hovorů nelze. Pokud se něco změní, anebo vznikne konkrétní návod / postup, ocením ho nejen já, ale i ostatní uživatelé.
----
P.S.: Edit 14:10
Na základě této odpovědi jsem obdržel od Luboše e-mail plný pouhých urážek. Nemám co více dodat.

0 Like
Možnosti

Hmm, trefil jsi hřebíček na hlavičku, opravdu se tvým arogantním a lživým osočováním cítím uražen....uzavřu to jen tímto: Nikdy nedělej druhým to co sám nechceš aby dělali tobě....prospělo by ti trochu respektu a chování. nechápu kde se ta zlost v lidech bere.

0 Like
Ilona7
First Poster
Možnosti

V ČR není zakázáno nahravani hovoru.

0 Like