Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Nefunkčný asistent

(Téma vytvořeno: 22-03-2025 01:24 AM)
231 Zobrazení
IwanW313
Journeyman
Možnosti
Nefunguje mi Google Assistant na funkciu voice match a tým pádom ani žiadny iný asistent na mojom telefóne Samsung Galaxy a53
20 Odpovědi
Borderka
Troubleshooter
Možnosti
A máš ho aktívny? Nespí? Reštartuj tel.
OXO37
Hotshot
Možnosti
Domnívám se, že v našich rodných jazycích nefunguje. Nevyzkouším, mám ho už dlouho zakázaného. Navíc se ho Google chystá zaříznout. Jak přibývají funkce v Gemini, který ho nahradí, tak ubývají funkce v Asistentovi.
IwanW313
Journeyman
Možnosti
Dámy a páni Ďakujem za reakcie ale nabudúce vás poprosím aby boli nejaké zmysluplné
0 Like
IwanW313
Journeyman
Možnosti
Samozrejme že ho mám aktívny samozrejme že mám všetko povolené Samozrejme že som už aj niekoľkokrát nastavoval voice match Samozrejme že som preliezol so všetkým nastavenia možné aj nemožné od Google účtu cez telefón cez asistenta až po Gemini
0 Like
IwanW313
Journeyman
Možnosti
Ideme presne o tom že chcem si nastaviť geminy ale aby sa búdilo zo zamknutým tej obrazovke na tú frázu Ok Google
0 Like
IwanW313
Journeyman
Možnosti
Gemini teraz dokáže plnohodnotne a ešte dokonca lepšie nahradiť Google asistenta a dokonca v našom jazyku dokáže ovládať telefón aj zamknutý zo zamknutej obrazovky plnohodnotne ovládať telefón to znamená telefonovať písať správy všetko jednoducho .
Ja mám popovoľované nastavené vsetko jak má byť len jaksi mi zmizla funkcia voice match a Ok Google alebo Hey Google pre asistenta
0 Like
IwanW313
Journeyman
Možnosti
Toto mi stále vyhadzuje 1742650907178.jpg
0 Like
IwanW313
Journeyman
Možnosti
Dámy a páni Ďakujem za reakcie ale nabudúce vás poprosím aby boli nejaké zmysluplné
0 Like
Borderka
Troubleshooter
Možnosti
No strašne ďakujeme za reakcie, aká otázka, taká odpoveď. Nemame veštiace gule mojko. Nabudúce sa pýtaj zmysluplného Googlu😊