Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Nefunkčný asistent

(Téma vytvořeno: 22-03-2025 01:24 AM)
277 Zobrazení
IwanW313
Journeyman
Možnosti
Nefunguje mi Google Assistant na funkciu voice match a tým pádom ani žiadny iný asistent na mojom telefóne Samsung Galaxy a53
IwanW313
Journeyman
Možnosti
Ale nie.... Vďaka za každú reakciou aj odpoveď
Ja som tým chcel len povedať že bežné veci som samozrejme skúšal a toto je úplne na základnejšej reštartovať telefón pozrieť či je to zakázané povolené a podobne Už som sa pýtal aj zmyslu plného Gemini a išli sme Krok za krokom niekoľkokrát celý telefón.
0 Like
OXO37
Hotshot
Možnosti
Fráze Ok Google ani Hey Google v češtině ani slovenštině v Gemini nefunguje. Na mobilech s Androidem 15 jde nastavit na zamykací tlačítko - dvojklik jeho spuštění. Funkce i na Androidu 14 postupně přibývají (už umí spouštět aplikace třetích stran, nastavit budík, ...), tak se třeba někdy dočkáme i ovládání hlasem v Google Home a onoho "OK Google".
0 Like
IwanW313
Journeyman
Možnosti
Kamoš Funguje to na Hey Google alebo Ok Google ti prebudí Gemini
0 Like
IwanW313
Journeyman
Možnosti
A funguje mi to aj na Samsung Galaxy a52 s 5g ale na Samsung Galaxy a53 5g to nefunguje už my normálne z toho zajebáva
0 Like
OXO37
Hotshot
Možnosti
Asi na Androidu 15 a má nastavený např. anglický jazyk? Zkoušel jsem před třemi týdny Pixel 8a, Ani na něm to při nastavené češtině nešlo.
0 Like
OXO37
Hotshot
Možnosti
Na A52 není integrovaný Gemini. Musí se nainstalovat a stejně nefunguje tak, jak na novějších mobilech. Má tam asi nastavený Google Assistant. Na novější plackách Google postupně nahrazuje Asistenta oním Gemini a funkce původnímu Asistentovi ořezává.
Zkus Gemini úplně vypnout. U mne to už nejde, Možnost výběru mezi Google Assistant a Gemini už mi v nastavení chybí.
0 Like
IwanW313
Journeyman
Možnosti
Kamoš k veci: Gemini úplne normálne perfektne funguje na tej a52 prebúdam ho frázov Ok Google alebo Hey Google a funguje aj na zamknutej obrazovke na ovládanie telefónu preto mater série že na 52 to esproblémov ide a novší model 53 robí haluze
0 Like
IwanW313
Journeyman
Možnosti
Skús si stiahnuť Gemini a nainštalovať a ponúkne ti tam voľbu že vymeniť ho za Google asistenta
0 Like
OXO37
Hotshot
Možnosti
Ano, to funguje jen když není primární jazyk čeština nebo slovenština.
0 Like
OXO37
Hotshot
Možnosti
Nahrazení Asistenta za Gemini se tu řešilo už před rokem.
0 Like