Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Záznam hovoru A53 5G

(Téma vytvořeno: 11-10-2022 12:42 PM)
3128 Zobrazení
Petr_
Explorer
Možnosti
Hezký den všem. Jak řešíte nahrávání hovorů na telefonu Galaxy A53 5G? Zkoušel jsem různé aplikace z Gplay ale výsledek moc uspokojivý nebyl. 

Vestavěné nahrávání u Samsungu (Androidu) je aktivní pro jiné regiony - lze zprovoznit změnou CSC ale zjistil jsem že pro SM-A536B/DS s procesorem Exynos 1280 není ROM s nativním nahráváním k dispozici. Někde na fórech jsem našel že prý pro Rusko a Kyrgyzstán by nahrávání mělo být aktivní. Jinde zase bylo zmíněno že by mělo vestavěné nahrávání fungovat s ROM pro A536E, čemuž ale moc nevěřím.

Přirozeně se mi s tím nechce experimentovat, proto se ptám jestli s tím někdo má zkušenost?Případně existuje nějaká aplikace, kde neřve sluchátko (reproduktor) naplno a mikrofon (telefon) zřetelně zaznamená i druhou stranu???

image

0 Like
19 Odpovědi
Capita151W
Helping Hand
Možnosti
Vím že hodně lidí má indonesii. Zadej do google "indonezska Rom samsung" uvidíš sám...

Vse by mělo makat (5G, VoLte, bankovní aplikace, aktualizace...)

V tom voláním okně se ti objeví tlačítko nahrávání.

Ale já to nevyzkousel, nepotrebuju to...
0 Like
Petr_
Explorer
Možnosti
Škoda, já spíš hledám někoho kdo má osobní zkušenost protože tyhle ROM jsou jen pro A536E, ne pro B. Ale přesto díky za info🙂
Capita151W
Helping Hand
Možnosti
Tak ať někoho seženeš. Hodně štěstí
Pe3kZ
Voyager
Možnosti

Jenom dotaz,jako neznalého.Proč si hovory nahráváte?Na co je to dobré?A kdy se vám konkrétně hodilo,že máte hovor nahraný?Já osobně v tom vážně nevidím sebemenší smysl.Díky moc

0 Like
Capita151W
Helping Hand
Možnosti
Žena je novinářka například. Musíš mít nahrané co ti kdo řekl pro případ třeba soudu
0 Like
Capita151W
Helping Hand
Možnosti
Většinou to potřebuji lidé k výkonu nějakého povolání. Ty externí apps jsou naprd
Pe3kZ
Voyager
Možnosti

V případě soudu asi tohle jako důkaz nelze použít.A v podstatě  je jakékoliv nahrávání hovoru nezákonné a nemorální, pokud o tom dotyčná osoba není uvědoměna a nemáš její výslovný či písemný souhlas,že s nahráváním hovoru  souhlasí.  Proto si myslím,že je celé nahrávání jen balast.Dík

Capita151W
Helping Hand
Možnosti
Vždyť je uvědomění ne? Stejně jako když voláš třeba na Vodafone linku.
Capita151W
Helping Hand
Možnosti
Ad soud. Právníci vydavatele potřebuji vědět co a jak tam bylo řečeno...co s tím dělají dal nevím
0 Like