Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Friends a Visit in

(Téma vytvořeno: 12-10-2022 11:30 AM)
973 Zobrazení
Capita151W
Helping Hand
Možnosti

Dobrý den,

v galaxy storu se mi neustále hlásí aktualizace aplikací  Samsung galaxy friends a Samsung Visit in. Mohl by mi prosím někdo vysvětlit k co je to za aplikace a jak fungují?

Nějak jsem to nepochopil

Díky

0 Like
5 Odpovědi
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Zdravím @Capita151W

Napadá mě, zda to nebudou nějaké moduly co se zobrazuji v rámci Samsung Free nebo v rámci Bixby. Ale já u sebe tyhle aplikace vůbec nevidím... 

fajnsnek2
0 Like
Capita151W
Helping Hand
Možnosti
Právě, zkus si dát galaxy shop. A do vyhledávání třeba to Samsung visit in...a ono ti to ukáže že "nainstalovano" podle mě. Já Právě neumím zase tak dobře anglicky abych to z popisku pobral
0 Like
MontyS23U
Voyager
Možnosti
V dnešní době překladačů není potřeba umět anglicky.
Samsung Visit In je aplikace společnosti Samsung Electronics, která poskytuje funkce založené na poloze s extrémně nízkou spotřebou energie.
Samsung Visit In v podstatě nemá ikonu aplikace, ale můžete ji přidat následovně.
* Nastavení -> Aplikace -> Samsung Visit In -> Další nastavení (ikona ozubeného kola) nebo nastavení Samsung Visit In

1) Samsung Visit In je jednou z funkcí účtu Samsung a je povolena s vaším samostatným souhlasem se službami přizpůsobení, novinkami a speciálními nabídkami a přizpůsobenými reklamami nebo vylepšenou personalizací takových novinek a nabídek. Když povolíte a budete v blízkosti zúčastněných obchodů Samsung nebo třetích stran nabízejících výhody nebo kupony, budete dostávat relevantní marketingové informace o produktech a službách Samsung prostřednictvím oznámení push.
Můžete ji kdykoli deaktivovat vypnutím možnosti Dostávat novinky a speciální nabídky v nastavení účtu Samsung.

2) Funkce nouzových upozornění upozorní na nouzovou vyskakovací zprávu, pokud se nacházíte v blízkosti přírodní katastrofy nebo zóny infekčních chorob pomocí funkce nouzových upozornění. Tato funkce nouzového vyskakovacího okna je povolena pouze v případě, že povolíte nastavení polohy v operačním systému Android. Upozorňujeme, že Samsung Visit In neshromažďuje vaše osobní údaje ani žádným způsobem nesleduje vaši polohu. Pokud chcete tuto funkci zakázat, můžete ji vypnout v Nastavení. ("Nastavení -> Aplikace -> Samsung Visit In -> Další nastavení (ikona ozubeného kola) nebo Nastavení Samsung Visit In -> Nastavení nouzových upozornění -> Nouzová upozornění VYPNUTA").

[Požadovaná oprávnění]
Umístění: Používá se k identifikaci míst pro poskytování speciálních nabídek a výhod týkajících se produktů a služeb společnosti Samsung v zúčastněných obchodech a místech.
Telefon : Používá se k zamezení vyskakovacích nouzových zpráv v případě příchozích hovorů.
0 Like
MontyS23U
Voyager
Možnosti

Samsung Galaxy Friends je služba platformy příslušenství, která uživateli umožňuje rychle a snadno si vychutnat rozmanitý obsah pouhým připojením příslušenství, aniž by bylo nutné instalovat další aplikace.
Nyní si užívejte obsah na svém mobilním telefonu snadněji a pohodlněji prostřednictvím Samsung Galaxy Friends!

※ Samsung Galaxy Friends je aplikace pro službu platformy příslušenství a je to aplikace, která běží pouze tehdy, když je příslušenství připojeno.
Po instalaci není žádná ikona ani akce.

□ Zažijte obsah snadněji a pohodlněji
- Uživatel může automaticky stahovat obsah bez dalších ovládacích prvků nebo instalace další aplikace.

□ Snadno najděte diferencovaný obsah
- Nová zamykací obrazovka jen pro vás
: K dispozici je tapeta/uzamykací obrazovka specifická pro obsah a zástupce aplikace.
- Váš vlastní telefon s exkluzivním obsahem
: Proměňte svůj telefon v telefon s exkluzivním obsahem se zcela novým designem.

□ Přidejte více zábavy s novým obsahem
- Nový obsah bude po určitou dobu aktualizován prostřednictvím serveru Samsung Cloud.

[Návod k použití]
1. Připojte příslušenství Samsung Galaxy Friends k mobilnímu zařízení.
2. Zobrazí se obrazovka nastavení.
3. Souhlaste s Podmínkami a Zásadami ochrany osobních údajů.
4. Nechte obsah automaticky stáhnout ze serveru Samsung Cloud.

[Pozor]
1. Výše ​​popsanou aplikaci lze spustit pouze na OS Android.
2. K obsahu lze přistupovat pouze v případě, že je k dispozici datové připojení, jako je 3G/4G nebo Wi-Fi.
3. Prostředí bez Wi-Fi může být zpoplatněno, proto se doporučuje používat službu prostřednictvím Wi-Fi.

[Pokud jde o přístupová oprávnění aplikací]
Chcete-li používat službu Samsung Galaxy Friends, musíte nám udělit oprávnění k přístupu k níže popsaným položkám. (Požadovaná přístupová oprávnění)
- Úložiště: Stahování souborů obsahu do zařízení
- Telefon: Zkontrolujte jedinečné identifikační údaje zařízení, ke kterému je příslušenství připojeno
- Poloha: Používá se k aktualizaci pozadí zamykací obrazovky na základě informací o počasí
0 Like
Capita151W
Helping Hand
Možnosti
Jojo když se nikdo neozval tak jsem si strojový překlad udělal sám. Pro mě tohle zrovna nemá využití. Každopádně díky