Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Widget Now Brief na fold 6?

(Téma vytvořeno: 12-04-2025 01:28 PM)
156 Zobrazení
mobil-man
Helping Hand
Možnosti
Ahoj,
na s25 je k dispozici na UI 7 Widget Now Brief, ale po aktualizaci ho na fold 6 nevidím. To je vlastnost nebo chyba u mě? Díky
0 Like

1 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Dobrý den @mobil-man @Jozkor 

funkce Now Brief se nachází pouze na modelech řady S25. A nepřijde na starší modely, je to ohledně výkonu hardwaru.

Zobrazit řešení v původním příspěvku

8 Odpovědi
Jozkor
Voyager
Možnosti
Aj mňa by zaujímalo, kedy príde brief na S24. Keďže teraz sa nenachádza v UI 7.
mobil-man
Helping Hand
Možnosti
Díky za potvrzení, já jen, že po aktualizaci jsem jinak s chodem UI 7 spokojen, ale tohle mi z avizovaných novinek chybělo, tak jestli to není jen chyba u mě.
Jozkor
Voyager
Možnosti
Now bar mam napr. Zapnem spotify a vypnem telefón na prvej obrazovke mam. Ale brief na S24 neprišlo. Pouze je len na S25. Asi politika a postupne, aby zarobili čím viac na S25
mobil-man
Helping Hand
Možnosti
Ano, mám to stejně. 👏
Jozkor
Voyager
Možnosti
Akurát teraz zisťujem nové finty aké mam. S Gemini dokážem vytočiť napísať správu ale len cez whats ap odošle, pridať budík, pripomienku a zároveň odobrať. Sporitfy hlasom nedokážem spustiť a navigáciu spustím hlasom
0 Like
Řešení
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Dobrý den @mobil-man @Jozkor 

funkce Now Brief se nachází pouze na modelech řady S25. A nepřijde na starší modely, je to ohledně výkonu hardwaru.

mobil-man
Helping Hand
Možnosti
Fajn. Jinak UI7 super, jen mi nesedí jeden Widget třetí strany, je nepřirozeně zmenšený, ale to si opraví autor.
Například jsem zjistil, že textový asistent AI funguje i s gboard. Dřív šel pouze se Samsung klávesnicí.
0 Like
SnakeSK
Voyager
Možnosti
Nic nie je ohladom vykonu hardwaru, netrepme tu zas hluposti :). Now brief ide aktivovat aj na OneUI 7 pri S21 cez Activity Manager, neni to ziadna wow vlastnost ku ktorej by trebalo speci hw. Je to len zamknute
0 Like