Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

One UI 7 je také.....meh

(Téma vytvořeno: 17-05-2025 01:20 PM)
110 Zobrazení
MiroslavMrázik
Pioneer
Možnosti
Včera prišla dlho očakávaná aktualizácia. Vždy mám rád všetko aktualizované nikdy nečakám a väčšinou som zástanca zmien, nezvyknem frflat keď zmenia ikonku a podobne. Ale aspoň na Z Fold4 je toto nové UI......škaredé? Proste rozloženie plochy je komické, ikony sú smiešne "stlačené", plocha použiteľného displeja sa zmenšila (viď foto). Vznikli tam prázdne miesta a nedá sa s tým nič robiť. Widget počasia ako z čias Galaxy S3 tomu tiež nepomáha, bol krásny priehľadný, to čo tam je teraz mám chuť dať preč. Notifikácie alá Čína sa dajú zniesť mal som predtým Poco, našťastie sa ale dá vrátiť stará verzia aj keď dosť krkolomne ale menu ktoré je taktiež z číny sa zmeniť nedá a to už je za mňa väčší problém, to bola vec ktorá mi vadila aj na Poco. Ďalej úplne zmizla možnosť "spodnej lišty". Bud tam je natrvalo alebo nová "smart" možnosť keď potiahnete hore, už nefunguje podržanie na spodu aby sa objavila. Za mňa teda viac mínusov ako plusov a to ma mrzí. Vy ste na tom ako? 

Edit: ešte som zabudol na posledné aplikácie (potiahnutie hore) už je ako v jablku a klasická možnosť zmizla aj cez Good Lock.......ale ikonka kalkulačky je za mňa najkrajšia akú som videl❤️😂😂

Edit 2: som ***** 🤦‍♂️ to pozadie sa dá dať preč (počasie) ale ja som hľadať priehľadnosť a stačilo odznačiť "pozadie" 
image

16 Odpovědi
dawuut899
Explorer
Možnosti
Pozdravujem, stiahnutú ju zatiaľ nemám len sa chcem opýtať na pár vecí. Ako hovoríte na prehľadný bar: čas počasie môžem zabudnúť ano? Dobre prvé mínus mam to takto už mega dlho a celkom som si na to zvykol, je ale možné mať nastavený na ploche duálny čas?

Ako je to s AOD, notifikácie alebo skôr aplikácie ktoré prijali notifikácie sa ukazu pod hodinami alebo už to tam nie je možné nastaviť vôbec?

Aké zmeny v používaní registrujete? Veľa užívateľov hlásilo nefunkčné dáta, rýchle vybijanie baterie, ktoré sa údajne ale opravilo aktualizáciou....
OXO37
Hotshot
Možnosti
Aktualizace něco i vylepšila. U mne výdrž baterie, Hi-Fi Cast zase umí přehrávat do bluetooth, plynulejší zobrazení. Na druhou stranu je v prostředí podle mě hodně chyb, které podpora po nahlášení označuje za vlastnost, např. nastavení černé tapety, pohodlí pro oči a další. Po vizuální stránce je to směs Jabko říznuté čistým Androidem. Mám z aktualizace pocit, že Samsung konečně vyslyšel volání po beta testování, ale i u těch, co o to nestáli.
MiroslavMrázik
Pioneer
Možnosti
1. Dá sa nastaviť widget počasia aj bez toho modrého pozadia nakoniec som to našiel a v podstate sa nič nemení všetko ostáva po starom len sa mení vizuálne prostredie

2. AOD ostáva po starom jediná zmena je že zostatok batérie nie je v spodnej časti ale hore v rohu ako keď je telefón odomknúť

3. Ja neviem ja som nemal zo žiadnou aktualizáciou problém vždy šiel telefón svižne bez sekania 🤷‍♂️
0 Like
MiroslavMrázik
Pioneer
Možnosti
Ja neviem prečo ja som mal vždy na každej verzii plynulý zážitok z používania nikdy mi mesekal ani baterka neblbla
dawuut899
Explorer
Možnosti
Ďakujem pekne k tej 3jke, ani ja vždy slo všetko ako ma. Tak teda to už aktualizujem..odložil som to asi na týždeň aj niečo..
OXO37
Hotshot
Možnosti
Ani já nemohu tvrdit, že něco bylo nepřekonatelný problém a pokud ano, další aktualizace to opravila. Jen se nějak nedaří směrem k uživatelům komunikovat záměr vývojářů. Aktuálně mi není třeba jasné, co konkrétně u aktuálního OneUI potřebovalo tři roky vývoje. Změna ikon?!? A to zcela chápu, že pokud mi něco nevyhovuje, nemusí to platit u ostatních.
MiroslavMrázik
Pioneer
Možnosti
Podržíš na widgete dáš nastavenia a tam pozadie.....napríklad kalendár a poznámky sa dá po novom nastaviť transparentnosť.....ja mám tmavý režim ale po aktualizácií som mal všetko biele ale to bola minúta všetko prepnúť nemám toho tak veľa XJNW0U5qj6.jpg
0 Like
dawuut899
Explorer
Možnosti
Vďaka super 🙂🙂
MiroslavMrázik
Pioneer
Možnosti
Ja som nešťastný z toho čínskeho menu hore dole ja ho chcem po starom do boku vadilo mi to na Poco vadí mi to aj tu