Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Obal vhodný na motorku fold 3

(Téma vytvořeno: 29-01-2022 05:20 PM)
293 Zobrazení
MarekT
Student
Možnosti
Ahojte. Poradí někdo vhodný obal který by šel připevnit posléze na motorku.  Děkuji! 
0 Like
6 Odpovědi
Libb
MegaStar
Možnosti

Dobrý den, na motorce jezdí myslím @AndroidGuru , ale co jsem četl, tak motorka nesvědčí pogyblivým částem mobilu, konkrétně ostření a optické stabilizaci. Ale kolega to má myslím nastudované víc, třeba bude vědět něco, co já nevím.

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

AndroidGuru
Maestro
Možnosti

Zdravim Vas @MarekT ,

ano @Libb ma pravdu, opravdu to nesvedci stabilizaci a ostreni. Ja mam pro to na navigaci na motorce starsi S7 a drzak mam SP connect, ktery ma i antivibracni modul. Na mobilu mam obal take od SP connect, ktery telefon chrani a jde uplne jednoduse pripevnit na motorku do drzaku pouhym otocenim. Rozhodne muzu tento obal i potom drzak na motorku doporucit.

0 Like
MarekT
Student
Možnosti
Díky za tipy. Bohužel na folda nemají. Druhý mobil neplanuji..
0 Like
spankyman
Helping Hand
Možnosti
Ahoj.tankvak na nádrž se slídou místo mapy🙂
0 Like
AndroidGuru
Maestro
Možnosti

@spankyman to je naprosto nepouzitelne, jednak se to leskne na slunicku, potom to neni primo v zornem poli ridice a musis porad sklapet hlavu a pak kdyz nekam jdes to porad vyndavat je strasny opruz. Tuhle variantu jsem uz vyzkousel, ale nejlepsi je jak rikam ten SP Connect a nebo primo samostatna navigace na motorku. Mam take Folda a vim ze na nej pouzdro od SP Connect neni (ale po pravde i kdyby bylo, tak kvuli ten otresum a moznym problemum se stabilizaci bych to asi neriskoval). Proto jsem zvolil starsi S7 jen na navigaci a nehledal jsem nejaky specialni drzak na Folda.

0 Like
spankyman
Helping Hand
Možnosti
Ahoj. Používám náhlavní soupravu do prilby pres BT,tak na mobil nepotrebuji neustale koukat.
0 Like