Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Nefunguje aktualizácia cez Google Play

(Téma vytvořeno: 07-05-2024 11:08 AM)
636 Zobrazení
Romanelo89
Journeyman
Možnosti
Ahoj, funguje Vám aktualizácia aplikácií cez Google Play? Nejdú mi ani inštalovať nové aplikácie 

image

KubikulaxCZ
Voyager
Možnosti
Občas jsem náhodně musel čekat pár sekund, většinou to vyřešilo smazání mezipaměti Google Play. Dnes proběhl update jakékoliv aplikace normálně jako vždy.
0 Like
IgoRov
Apprentice
Možnosti
Mne to od včera na A54 rovnako nejde.
0 Like
Romanelo89
Journeyman
Možnosti
Nedá sa1715114681127.jpg
0 Like
owljacob
Troubleshooter
Možnosti
Myslel jsem samotný Google Play -> Google Play -> Nastavení -> O aplikaci -> Aktualizovat Google Play. I toto je však zvláštní a hodilo by se aktualizovat – zkuste to skrze jinou síť.
0 Like
Flugzeug
Voyager
Možnosti
Nefunguje ani mne, zhodou okolností som včera resetoval Telefón a dnes nie som schopny nič nainštalovať ani aktualizovať cez GooglePlay.
EDIT: a čo je zvláštne, nejde to len na WiFi a sim od Telekom, cez sim od O² bez problémov...
0 Like
Ultra92
Helping Hand
Možnosti
Stále pretrvávaScreenshot_20240508_082048_Google Play Store_1000018708_1715149249.png
0 Like
TomiXL
Samsung Members Star ★★
Možnosti
Pekný deň,
neevidujete predmetný problém len pri pripojení (wifi, dáta) cez sieť Telekomu?
0 Like
Romanelo89
Journeyman
Možnosti
Tiež mám telekom
0 Like
Romanelo89
Journeyman
Možnosti
Update: keďže na S24U nepoužívam 5G ale iba 4G. Takže... včera som skúšal všetko možné, aby som tento istý problém vyriešil, nič nepomáhalo, už som sa pripravoval na factory reset. Napadlo ma, že keď mi nejde aktualizovať cez wifi, ani 4G dáta, že prepnem na 5G dáta a zo zvláštneho dôvodu, sa mi všetko aktualizovalo. Keď som prepol na wifi nazad, nešlo...na 5G dátach išlo všetko. Nechápem tomu, nič som pred týmto problémom nemenil v nastaveniach a všetko mi išlo do objavenia sa tohto problému. Dnes ráno mi vyskočila aktualizácia na YouTube Music... Nainštalovala sa už aj cez Wifi...a ako čítam, majú s tým problém užívatelia Telekomu 🤷
AndyTa
Moderator
Moderator
Možnosti

Pekný deň prajem, podarilo sa teda všetkým k dnešnému dňu aktualizovať? Dajte nám vedieť