Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 
Přejít na řešení VYŘEŠENO

Původní téma:

Biometrické overenie/Prihlasovanie s biometrickymi údajmi do účtu Google

(Téma vytvořeno: před 3 týdny)
65 Zobrazení
Anonymous User
Nelze použít
Možnosti
Po novej aktualizácii na Android 15/One Ui 7,mam závažný problém,konkrétne ide o prístupový kľúč,nedokážem ani za svet potvrdiť s odtlačkom prstu svoju identitu,čiže musím zadať heslo,potom čakať na overovací správu s kódom od Googlu.
To by bolo ako,tak poriadku,lenže tie overovanie kódy Google neposiela 100 kusov za deň,príklad,povedzme keď teraz nad tým maturujem,a chcem ten problem vyriešiť,tak je deň,ze sa overovaciou sms od Googlu,prihlásim i 30 krát do svojho Google účtu,ale už 31.krat už mi dôjde taka výzva,že prekročené množstvo prihlásení,a stopnú ma.
Tento problem som nikdy v minulosti nemal,prístupový kľúč sa uloží do účtu Google po tom,ako aktivujete šifrovanie v Chrome,rad by som sa opýtal,ci niekto nemá podobný problem po novej aktualizácii verzie Androidu.
Problem je v tom,že ten jediný vytvorený kľúč uložený v účte Google sa nedá odstrániť,poviete si,o.k.,vytvor si nový kľúč,aj som vytvoril,ale výsledok je rovnaký,nefunguje.
Pripájam screen video,aby ste mali ako,takú predstavu,že o čom to tu meliem.

1 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
TomiXL
Samsung Members Star ★★
Možnosti

Pekný deň,
pokiaľ skener odtlačkov prstov a odomykanie telefónu inak funguje, tak toto bude problém Google.
Pripájam odkaz na článok od Google k prístupovým kľúčom, problematika je tam podrobne rozpísaná.
https://support.google.com/accounts?p=passkey_toggle&hl=sk&dark=1

Čo sa týka overovania odtlačkom prsta, tak to je potrebné povoliť v nastaveniach Google. Pokiaľ overenie odtlačkom funguje, len nie pre Google a pokiaľ to na inom zariadení funguje, tak odporúčam vyššie zmienené odhlásenie a nové prihlásenie na zariadení, prípadne factory reset zariadenia.
Nakoľko @Anonymopus User už asi nie je dostupný asi sauž nedozvieme či predmetný problém pretrváva naďalej alebo sa  ho už podarilo vyriešiť. @Anomous User dajte nám prosím vedieť ak natrafíte na toto vlákno.

Zobrazit řešení v původním příspěvku

0 Like
5 Odpovědi
TomiXL
Samsung Members Star ★★
Možnosti
Pekný deň,
skúste ísť na web Googlu a tam sa na diaľku odhlásiť z daného zariadenia. Potom sa na tom zariadení znova prihláste a skúste či to bude robiť naďalej.
Neviem či video je upravené alebo som to len z neho nesprávne pochopil, že na chvíľku sa tam zjaví Samsung Pass, že či nezadáva automaticky zlé heslo.
0 Like
Gold Dejv
Hotshot
Možnosti
Samsung Pass bylo spuštěno uživatelem pomocí klávesnice. Heslo si myslím, že bylo vyplněno správně, podle toho, že Google přešel na další krok ověření. Dál to nepustilo, protože bylo zadáno mnoho žádostí o ověřovací kód, pravděpodobně do SMS. Autor řeší, že se mu nejde přihlásit biometrikou.
0 Like
Řešení
TomiXL
Samsung Members Star ★★
Možnosti

Pekný deň,
pokiaľ skener odtlačkov prstov a odomykanie telefónu inak funguje, tak toto bude problém Google.
Pripájam odkaz na článok od Google k prístupovým kľúčom, problematika je tam podrobne rozpísaná.
https://support.google.com/accounts?p=passkey_toggle&hl=sk&dark=1

Čo sa týka overovania odtlačkom prsta, tak to je potrebné povoliť v nastaveniach Google. Pokiaľ overenie odtlačkom funguje, len nie pre Google a pokiaľ to na inom zariadení funguje, tak odporúčam vyššie zmienené odhlásenie a nové prihlásenie na zariadení, prípadne factory reset zariadenia.
Nakoľko @Anonymopus User už asi nie je dostupný asi sauž nedozvieme či predmetný problém pretrváva naďalej alebo sa  ho už podarilo vyriešiť. @Anomous User dajte nám prosím vedieť ak natrafíte na toto vlákno.

0 Like
Gold Dejv
Hotshot
Možnosti
Autor příspěvku už neexistuje
0 Like
Cikerini
First Poster
Možnosti
Je mám tento problém opakovane, už tretí krát. U mňa vždy zabralo .keď som zadal odtlačok,ze som sa dotkol displeja úplne zľahka. Co najmenší tlak na displej a odtlačok okamžite zabral. Možno to niekomu pomôže. Potom zasa funguje bez problémov.
0 Like