Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

One UI7

(Téma vytvořeno: 19-04-2025 08:50 PM)
150 Zobrazení
Stepooo
Journeyman
Možnosti
Proč Samsung odstranil gesto od spoda nahoru otevření rychlé okno asistent Gemini??? To je ta nejhorší věc na OneUI 7 spolu s vážně nevkusnou ikonkou baterie. 

1 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Dobrý den @Stepooo

Není to sice úplná náhrada, ale doporučuji nainstalovat One Hand Operation+ a zde si můžete na úchyt ze strany obrazovky Geminy nastavit, musíte zvolit volbu Pomocná aplikace

Screenshot_20250420_103654_Google.jpg

Screenshot_20250420_103702_One Hand Operation +.jpg

fajnsnek2

Zobrazit řešení v původním příspěvku

9 Odpovědi
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Dobrý večer @Stepooo 

mám dojem, že tohle bylo při funkci Google Assistant, nikoliv u Gemini. Aspoň co si pamatuji. Nyní Gemini vyvoláte bočním tlačítkem, mě zase chybí vyvolávat hlasem.

Stepooo
Journeyman
Možnosti
Dobrý večer i vám. Každopádně ne ne. Mohl jsem si nastavit gemini rychlý okénko kde když jste udělal na levé či pravé straně tah od spoda nahoru tak jste vyvolal právě Gemini. Používal jsem to denně a bylo to velice užitečné. Už se to řeší na webu co jsem koukal a spoustě lidem to vážně chybí. Teď už na příkaz tohoto gesta telefon neudělá nic. Nezaměnit s Circle to Search to je u prostřed dole jasně naznačeno tenkou lištou.
A ano to máte pravdu, vyvolat hlasem také nejde,ale to nešlo ani před aktualizací bohužel. 😮
Jinak mě jde o to,že sice mohu Gemini vyvolat bočním tlačítkem,ale to se spustí celá aplikace a to není praktické. Takhle jste byl stále na obsahu který jste měl otevřený a jen se vám dole ukázalo malé okénko, stejně jako když vyvoláte Circle to Search,nebo spíše podobně. No nic. Zřejmě to odebrali právě proto že Gemini lze otevřít tím bočním tlačítkem, takže chápu že na jednu funkci netřeba dvojí způsob. Ale ja bych byl radši za ten tah od spoda náhoru kdekoliv jste se nacházel, ať už fotky,YouTube nebo web tak to šlo vyvolat.
JeoCZ
Hotshot
Možnosti
Dobrý den, mám S25 a po stisku bočního tlačítka se mi nepouští celá aplikace Gemini, jen to spodní rozhraní, které na obsah pod ním reaguje. Je to podobné jako Circle to search, viz screen.
1745127499659.jpg
Řešení
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Dobrý den @Stepooo

Není to sice úplná náhrada, ale doporučuji nainstalovat One Hand Operation+ a zde si můžete na úchyt ze strany obrazovky Geminy nastavit, musíte zvolit volbu Pomocná aplikace

Screenshot_20250420_103654_Google.jpg

Screenshot_20250420_103702_One Hand Operation +.jpg

fajnsnek2
Stepooo
Journeyman
Možnosti
Ok mockrát děkuji zkusím to.
0 Like
Stepooo
Journeyman
Možnosti
Zdravím. No zdá se že One UI 7 je na S25 v trochu jiné podobě. Protože na Galaxy S24 ULTRA to funguje pouze tak,že když si Gemini nastavím na boční tlačítko, vyskočí neboli spustí se automaticky cela aplikace.
0 Like
Stepooo
Journeyman
Možnosti
Mockrát děkuji fajnSneku,určitě zkusím 🙏 a dám vědět jak to na Galaxy S24 ULTRA funguje.
0 Like
Stepooo
Journeyman
Možnosti
Tak mockrát děkuji. Vážně jste mi udělali radost😊 One Hand Operation + je skvělá věc a díky..vážně díky Gemini je zpět tak jak si přeji a tak jak jsem ji využíval na OneUI 6.1 🙏🙏🙏
SnakeSK
Voyager
Možnosti
Ja som osobne zvedavy ako to budu obhajovat na tabletoch 😄. Tam stlacat power button bude sranda (na toto asi korejske hlavicky nemysleli), ale kazdopadne o dovod viac vyhodit tychto asistentov prec
0 Like