Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Asistent gemini

(Téma vytvořeno: 05-02-2025 08:11 PM)
684 Zobrazení
Mikas1151
Explorer
Možnosti
Zdravím vás mam S24 a mam AI gemini asistenta na miesto google asistenta a nefunguje mi hlasové ovládanie toho gemini a co čítam tak píšu ze je mozne hlasové ovládanie písanie správ prijímanie hovorov atď.ako to vlastne je v Slovenskom jazyku to nefunguje alebo mam niečo zlé nastavene ? Povolenia v google asistent mam vypnuté a nejdu ani zapnúť neviem prečo a diki za info
0 Like

1 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
AndroidGuru
Maestro
Možnosti

Dobrý den,

ano, jde to jak píše uživatel @WatchUltra.

Jde to ovládat v Gemini jak v CZ, tak i v SK, ale pouze na S25. Navíc má ještě přijít velká aktualizace s oficiálním datumem prodeje a mělo by to být ještě lepší. 

Kdy a jak to příjde na S24 není zatím oficiálně oznámeno.

Zobrazit řešení v původním příspěvku

0 Like
15 Odpovědi
FRENKY22
Big Cheese
Možnosti
V nastaveni gemini povolte "aktivity" a "rozsireni". Pak budete moct hlasem ovladat nektere funkce telefonu.
0 Like
Mikas1151
Explorer
Možnosti
Kde to mam nájsť?nič také tam nemám
0 Like
FRENKY22
Big Cheese
Možnosti
Pod profilovou fotkou vpravo nahore ...
0 Like
Mikas1151
Explorer
Možnosti
Aktivity mam povolene
0 Like
Jozkor
Voyager
Možnosti
Uz som sa pýtal tu istú vec a odpoved bola, že to príde až UI 7.
Mikas1151
Explorer
Možnosti
Aha takže preto to ešte nefunguje na UI 6??
0 Like
Mikas1151
Explorer
Možnosti
A prečo mam v gemini vypnute povolenia a nejde to zapnúť??? Aj povolenia ako sú kamera mikrofón atď je písané že žiadne povolenia a nejde to zmeniť
0 Like
WatchUltra
Journeyman
Možnosti
Ide ovládať hlasom vytočí číslo pošle sms ale na Samsung 25 na 24 sa dá tiež ovládať hlasom ale nemá prístup do telefónu. Tak snáď nám to po aktualizácii One Ul7 pôjde komplet. Porovnaval som to lebo ja mám Samsung S24 Ultra a manželka Samsung S25 Ultra.
Mikas1151
Explorer
Možnosti
A na tom samsungu S25 už fungujú hlasové príkazy aj v slovenčine áno? A da sa mobil ovládať hlasom v pohode?a bixby je ako na tom tam ešte nie je slovenčina?
0 Like