Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Gemini ako asistent

(Téma vytvořeno: 09-02-2025 01:14 PM)
581 Zobrazení
Tomas-KE
Apprentice
Možnosti
Ahojte ma niekto problém na s24U ze keď vysloví Hey Google alebo Ok Google zobrazí sa len biely rámček po obvode displejadispleja ale žiaden príkaz nefunguje? Viete mi poradiť ako sa to dá opraviť? Dakujem
0 Like

1 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Dobrý den @Tomas-KE 

zkusten reinstalovat aplikaci Gemini a v Nastavení Google aplikace přenastavit Gemini jako hlavního asistenta. Nicméně si myslím, že do příchodu One UI7 to jako plnohodnotný asistent fungovat nebude, a spousta příkazů bude fungovat až po aktualizaci. 

fajnsnek2

Zobrazit řešení v původním příspěvku

10 Odpovědi
Řešení
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Dobrý den @Tomas-KE 

zkusten reinstalovat aplikaci Gemini a v Nastavení Google aplikace přenastavit Gemini jako hlavního asistenta. Nicméně si myslím, že do příchodu One UI7 to jako plnohodnotný asistent fungovat nebude, a spousta příkazů bude fungovat až po aktualizaci. 

fajnsnek2
Tomas-KE
Apprentice
Možnosti
To som skúšal ale nefunguje to
0 Like
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti
Tak nezbývá než počkat na update na A15 a One UI 7.. Já mám nastavené Gemini jako hlavního asistenta a při "Hey Google" moje S24 Ultra neudělá vůbec nic...1739106682501.jpg

fajnsnek2
dandydan
Pathfinder
Možnosti
Daj si jazyk do angličtiny a pôjde ti to no komunikovať len po eng budeš môcť.
Pokiaľ dáš na sk ci cz tak hlasový povel nefunguje na S24 ešte, čakáme na update A15
0 Like
Honzajz
Voyager
Možnosti
Na S25 přes Gemini hlasové povely fungují v CZ. Jen je nutné mít aktivované sdílení dat s Googlem
0 Like
dandydan
Pathfinder
Možnosti
Áno na s25 je to ok, no pýtal sa na S24 a tam to zatiaľ ešte nefunguje z hlasovým povelom.
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti
0 Like
MickS10
Pioneer
Možnosti
Proveďte toto....a dejte vědět jestli to funguje. Já to tímto způsobem zprovoznil. 1739136723653.jpg
0 Like
FiČe
First Poster
Možnosti
A funguje ti i prikaz "OK Google"? Mam S25 ultra a jakmile nastavim cestinu, tak ten prikaz neotevre prikazovy radek. Jakmile dam anglictinu tak ano.
0 Like