Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Zabezpečená složka a Google

(Téma vytvořeno: 13-11-2023 09:35 AM)
207 Zobrazení
Libb
MegaStar
Možnosti

Ahoj, jak už bylo reportováno tady: https://eu.community.samsung.com/t5/galaxy-s23-series/googleplay-zabezpe%C4%8Den%C3%A1-slo%C5%BEka/m... 

v Zabezpečené složce s emně nejde přihlásit na Google. Párkrát se protočí kolečko a vrátí se to na začátek. Je jedno, jesli spustím GMail, Play, přidávám aplikaci, vždy to dopadne stejně.

Je tu někdo, komu to funguje? Pokud ano, dělal jste factory reset? Používáte účet zdarma nebo placený Workspace?

Díky.

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

4 Odpovědi
FRENKY22
Big Cheese
Možnosti
Jsem v knoxu prihlaseny do fotek a do map...ale byl jsem i pred updatem oneui6..Prihlaseni mi zustalo zachovano a funguje ok. Nezkousel jsem se ale odhlasovat a znovu prihlasit...
0 Like
Libb
MegaStar
Možnosti
A mohl byste zkusit jestli jde přidat aplikace z Obchodu Play?

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB

0 Like
FRENKY22
Big Cheese
Možnosti
Vykouseno a vse ok. Gplay se objevil prihlaseny stejnym uctem jako fotky (nemusel jsem se tedy prihlasovat) a k instalaci jsem zvolil aplikaci, kterou v telefonu nemam. Vse probehlo normalne.
P.s. Ale pred pulhodinou jsem aplikoval listopadovy update...mozna to tam opravili...
0 Like
Libb
MegaStar
Možnosti
Ne, nefunguje to ani s listopadovou aktualizací. Spíš to jen přežilo upgrade, stejně jako jiné věci.

0 Like