Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Nefunguje spárování

(Téma vytvořeno: 13-11-2023 06:15 AM)
1323 Zobrazení
ARadek
Explorer
Možnosti
Po aktualizaci na Android 14 se mi nespáruje náramek Honor Band 6. Zkoušel jsem restartovat obě zařízení, odinstalovat aplikaci Huawei Zdraví... V práci používám Honor Band 4 a ten se mi spáruje bez problému. Poradil by mi někdo?
Děkuji
13 Odpovědi
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Dobrý den @ARadek

Mě všechna napárováná zařízení zůstala funkční, napadá mě zda nebude nějaký problém v aplikaci od Honoru, a zde budete muset zkontaktovat přímo podporu Honoru.

Jinak jak se to chová - že aplikace Huawei zdraví náramek vůbec nevidí? Vidíte ho v seznamu zařízení BT? 

fajnsnek2
0 Like
ARadek
Explorer
Možnosti
V seznamu BT náramek nevidím, ale před instalací 14 jsem ho taky neviděl.
Když dám v aplikaci "přidat zařízení" tak se mi objeví, kliknu na "přidružit" tak mi zavibruje náramek, na náramku kliknu na zatržítko a tím to končí. Na telefonu to pořád spáruje. Když kliknu na "zkusit znova", tak už mi náramek ani nezavibruje.
0 Like
Trawen
Pioneer
Možnosti
Dobrý den, trochu jsem googlil a lidem se stejným problémem pomohlo vymazat paměť a data aplikace, poté znovu spárovat. Kdybyste nevěděl jak na to, půjdete do Nastavení telefonu -> Aplikace -> Vyberete aplikaci Honoru -> V sekci "Použití" vyberete Úložiště -> nyní máte dole dvě tlačítka Vymazat paměť a Vymazat data, obě klikněte a zkuste znovu párovat. Doufám, že to pomůže.
0 Like
ARadek
Explorer
Možnosti
Dobrý den, nepomohlo. Na náramku se mi zobrazí "Párování proběhlo úspěšně", ale na telefonu to pořád páruje až to skončí nezdarem.
0 Like
ARadek
Explorer
Možnosti
Zkusil jsem i náramek resetovat do továrního nastavení, a jako by nepřišla informace z náramku, že jsem dal zatržítko, že to chci spárovat s telefonem.
0 Like
OndraMorozov
First Poster
Možnosti
Dobrý den, mám úplně stejný problém. Povedlo se Vám to už vyřešit? Děkuji.
0 Like
ARadek
Explorer
Možnosti
Dobrý den, čekám na aktualizaci aplikace Huawei Health a používám náramky Honor band 4 a 5, které mi fungují. Zkoušel jsem i nainstalovat aplikaci od Honoru, ale ani to nepomohlo.
0 Like
schwab13
First Poster
Možnosti
Zdravím, už se povedlo? Mám stejný problém. A mám pocit, že rok nebo dva dozadu jsme řešili něco podobného, že pí aktualizaci "neceho" se náramek přestal kamarádit s telefonem.
0 Like
ARadek
Explorer
Možnosti
Nepovedlo, aktualizace aplikace nic nevyřešila. Mám náramky Honor band 4, 5, 6 a 7. V aplikaci Huawei Health se mi spáruje jen 4 a 5 (používám oba, jeden doma, druhý v práci. A to jsem chtěl před časem band 5 vyhodit) a v aplikaci Honor Health se mi spáruje jen band 7. Ještě chvíli počkám a pak vyhodím všechny a koupím si náramky jiné firmy.
0 Like