Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Aplikace kalendář

(Téma vytvořeno: 12-11-2023 08:14 PM)
440 Zobrazení
Michal_T_67
Pioneer
Možnosti
Ahoj, mám problém s aplikací kalendáře, kdy se mi nezobrazuje rozbalovací menu. Zkoušel jsem vymazat data aplikace, wipe cache telefonu, ale nic nezabralo. Nevíte co s tím? Díky 

image

21 Odpovědi
Raddi
Big Cheese
Možnosti
Dobrý večer, můžete zkusit stáhnout instalačku apk z apk mirroru a kalendář přeinstalovat. Aktuálně je tam k dispozici verze 12.5.00.28. Pro jistotu jsem sám odzkoušel.😉Screenshot_20231112_214702_Calendar.jpg
IT technik
0 Like
Michal_T_67
Pioneer
Možnosti
Dobrý večer, vyzkoušeno. Je to stejná verze, která byla již v telefonu. Po přeinstalaci bez úspěchu, problém přetrvává 🤔
Raddi
Big Cheese
Možnosti
Tak opačně, zkuste dát aplikaci do původního stavu. Akorát budete muset vše nastavit znovu.Screenshot_20231112_222743_Settings.jpgScreenshot_20231112_222911_Package installer.jpg
IT technik
0 Like
Michal_T_67
Pioneer
Možnosti
Vráceno na výchozí (stejnou) verzi, vymazána data, ale bohužel nepomohlo.
0 Like
Raddi
Big Cheese
Možnosti
Ještě mě napadá, funguje Vám Kalendář v Zabezpečené složce?
IT technik
0 Like
Michal_T_67
Pioneer
Možnosti
Tu nepoužívám 🤔
Ještě jsem si všiml při stahování apk kalendáře, že je tam přidružená app Uložení kalendáře 12.5.00.7. Tato nejde nainstalovat, asi je systémová, ale nevidím ji ani mezi svými app.
0 Like
Raddi
Big Cheese
Možnosti
Tak snad počkat na aktualizaci, nebo nepopulární FR, ale to mi moc nedává smysl. Třeba poradí někdo z místních Stars.
IT technik
0 Like
owljacob
Troubleshooter
Možnosti
Asi střílím mimo, ale co oprávnění?
0 Like
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Dobrý den @Michal_T_67 

Vyzkoušel bych jak se chová aplikace Kalendář v bezpečném režimu. Pokud hde bude fungovat,pravděpodobně to ovlivňuje nějaká jiná aplikace 

https://www.samsung.com/cz/support/mobile-devices/jak-funguje-bezpecny-rezim/

fajnsnek2
0 Like