Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Popis ikon

(Téma vytvořeno: 11-11-2023 11:18 PM)
589 Zobrazení
C3sTr
Explorer
Možnosti
Prosím, jak máte popsány ikony? Teď je mám na jeden řádek a když je název dlouhý je zkrácen tečkami. Předtím tuším byl napsaný na dva řádky. UI6. 

1 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
Libb
MegaStar
Možnosti

Dobrý den, není to chyba, ale vlastnost, je to přímo v seznamu změn u aktualizace na OneUI6. Že to je vlastnost často kritizovaná, je věc druhá. Bohužel ani v alternativním Nova Launcheru se mně nepodařilo přimět systém k zobrazení celého názvu... 😞

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

Zobrazit řešení v původním příspěvku

0 Like
10 Odpovědi
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti
Dobrý den @C3sTr
co si pamatuji, již se to tady řešilo a bylo nahlášeno. Snad se to upraví v jedné z následujících aktualizací.

0 Like
C3sTr
Explorer
Možnosti
Aha, to jsem netušil. Děkuji za odpověď 🙂
Řešení
Libb
MegaStar
Možnosti

Dobrý den, není to chyba, ale vlastnost, je to přímo v seznamu změn u aktualizace na OneUI6. Že to je vlastnost často kritizovaná, je věc druhá. Bohužel ani v alternativním Nova Launcheru se mně nepodařilo přimět systém k zobrazení celého názvu... 😞

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB

0 Like
FRENKY22
Big Cheese
Možnosti
Hlavne je to ze strany samsungu naprosty ulet a slapnuti do hov.na. Co bude priste? Pro "zlepseni prehlednosti" odstrani popisky uplne?
MontyS23U
Voyager
Možnosti
V Nova launcheru je to zde.1699772332654_1699772332647_0.jpg
0 Like
Libb
MegaStar
Možnosti
Aha díky, já jedu na verzi 8 a tam se musí rozkliknout šipka, a to jsem už v noci nenašel...
Takže řešením je opět Nova 😀Screenshot_20231112_083925_Nova Launcher_1000575549_1699774765.png

0 Like
Libb
MegaStar
Možnosti
Prosím bych o udržení jisté úrovně konverzace a slušnou mluvu. Děkuji

Raddi
Big Cheese
Možnosti
To je dobrý nápad, konečně by to bylo čisté prostředí, já se např. řídím výhradně ikonami 😉
IT technik
0 Like
FRENKY22
Big Cheese
Možnosti
Paradoxne, tohle v goodlocku nastavit jde. A mozna je to fakt lepsi nez ten defaultni paskvil :)..koneckoncu nazev se da zobrazit podrzenim ikony...Screenshot_20231113_090553_One UI Home.jpg
0 Like