Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

USB port

(Téma vytvořeno: 11-02-2024 09:28 PM)
1154 Zobrazení
Murdokzc
Student
Možnosti
Dobrý deň. Od včera mi nejde nabíjanie cez kábel. Píše ze sa detekovala vlhkosť atď. Druhý deň je v suchu telefón. Nič tam nie je v porte a systémová pameta USB vymazana. Vyzerá to teda na vadný port? Ako riešiť co najrýchlejšiu opravu keď je v záruke telefón? Kúpený 10/23 S23 dakujem 
0 Like

1 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
danisp1704
Mastermind
Možnosti
Jedinou možnostou nabijania cez kabel a pouzivania usb kabla na zariadení, bude návšteva servisu,buď nastane vymena portu alebo senzoru.👍🖐

Zobrazit řešení v původním příspěvku

0 Like
11 Odpovědi
danisp1704
Mastermind
Možnosti
Zdravim Vas,skuste s fénom trošku do portu nabijania vyfukať (kvóli senzoru) a potom restartnut telefon a vyčistiť oba porty-kabel aj mobil.Nasledne skkntrolujte cez diagnostiku v menu zariadenia -usb pripojenie a aj káblové nabijanie-.Ak by diagnostika ukazala stále zle-bud by som skúsil nabiť bezdrôtovo, alebo až potom riešiť servisom.
0 Like
Murdokzc
Student
Možnosti
Fenoval som. Skúsil čistil a nič. 3kable som vymenil. Reštartoval par krát, aktualizácie stiahol. Vymazal systémovú pamet USB.
Kde nájdem diagnostiku USB?
Bezdrôtovo sa dá nabíjať ale to mi nerieši situáciu 🥺
0 Like
danisp1704
Mastermind
Možnosti
Bud cez members-podpora-diagnostika.Alebo v menu zariadenia-starostlivost o zariadenie-diagnostika.1707687309298.jpg
Murdokzc
Student
Možnosti
Obe sú problem1707687480580.jpg
0 Like
Řešení
danisp1704
Mastermind
Možnosti
Jedinou možnostou nabijania cez kabel a pouzivania usb kabla na zariadení, bude návšteva servisu,buď nastane vymena portu alebo senzoru.👍🖐
0 Like
Murdokzc
Student
Možnosti
Keď ho mam cez Orange tak musím ísť cez nich a čakať 30 dní? 🙄
0 Like
danisp1704
Mastermind
Možnosti
Ak ho máte cez orange ,treba ist k nim 🖐
0 Like
23PeterK
Samsung Members Star ★★
Možnosti

Dobrý deň.

Podľa všetkého to vyzerá na chybný USB port.

Každopádne, sú 2 možnosti:

1) Priama reklamácia u operátora (majú na to 30 dní rovnako, ako každý íný)

2) Ešte pred reklamáciou skúsiť Factory reset

0 Like
Robo0610
Navigator
Možnosti
Dobrý deň. Ak chcete mať telefón späť čo najskôr a ste z Bratislavy, či Košíc. odneste ho priamo do servisného strediska Samsungu. Opravu budete mať do týždňa, max dvoch. Budete potrebovať záručný list, ktorý si vytlačíte na stránke operátora, alebo faktúru.
0 Like