Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Android auto

(Téma vytvořeno: 25-02-2025 04:26 PM)
454 Zobrazení
Martule
Explorer
Možnosti
Díky všem, už to funguje 🤭 
Dobrý den, potřebuji poradit s připojením 23 ultry k android auto.Vyzkoušela jsem redukci s original kabelem od telefonu, samsung kabel usb A/ usb C, gogen datovy kabel a nic, píše mi to - Certifikovaným kabelem připojte telefon, takže už nevím co udělat. Synův iphone 15 se připojil přes všechny kabely. Předem děkuji 
0 Like

2 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
Ajvn
Pioneer
Možnosti
Ještě jsem si vzpomněl,že jsem mobil připojoval kabelem,až když kompletně naběhl infotaiment. A potvrzuji tu délku kabelu max 30 cm.

Zobrazit řešení v původním příspěvku

Řešení
Martule
Explorer
Možnosti
Tak už to funguje 🙏, nejdřív ikona infotaiment a až pak kabel, jsem to dělala opačně 🤦 a to nejsem "blond". Díky

Zobrazit řešení v původním příspěvku

30 Odpovědi
Ajvn
Pioneer
Možnosti
Tak ono hodně také záleží, k jakému typu auta se chcete připojit. Měl jsem s tím také problém,začalo mi to kupodivu fungovat až s kabelem z Alzy typ AlzaPower. Měl jsem S23U. Teď se připojuji přes WiFi díky adaptéru z Alika,s S25 bez problémů.
Martule
Explorer
Možnosti
Kia xceed 2022
0 Like
Martule
Explorer
Možnosti
Iphone se pripojil přes samsung kabely hned
0 Like
huvi
Journeyman
Možnosti
ja bych zakazal bezdratove android auto, odstranil zapamatovane auto, odstranil parovani v telefonu i v aute a zacal znova, me to pomaha, mam i dojem jako by se u androidu hadalo wifi s kabelem, ted sem vypl wifi v aute, vse odstranil a zacal znova a zatim je to ok
Martule
Explorer
Možnosti
Bezdrátově se připojit nejde, pouze přes kabel
0 Like
dejvidek_cz
Helping Hand
Možnosti

Zdravím, marně hledám na webu Kie, že XCeed podporuje Android Auto a už vůbec sem nenašel podporované modely, tak je otázkou jaké modely telefonů s tím jdou vůbec propojit.

Proslulá v tom byla vždy škodovka, koupil sem si novej telefon, třeba S22U, auto to umělo až rok po koupi, kdy sem měl S23U a tak dále, "výhodou" bylo, že si tohle člověk na webu Škody Auto našel, na webu Kie to hledám marně, alibisticky odkazují na web Googlu....

Kontaktoval jste Kiu, zda je S23 podporována? 

S25 Ultra 1TB, Android 16, One UI 8 (Beta), Buds 3 Pro
Zálohujte si data! (než o ně přijdete!)
0 Like
Martule
Explorer
Možnosti
Ano, včera jsem byla v Kia a přes kabel to má fungovat
0 Like
Martule
Explorer
Možnosti
Píše to toto20250225_161330_1000046274_1740496412.jpg