Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Messenger stale blbne..

(Téma vytvořeno: 13-02-2024 10:59 AM)
646 Zobrazení
Lenusss
Journeyman
Možnosti
Ahojte, neviete co s tym? Odkedy mam S23 od minuleho roka tak mi messenger ani raz nefungoval bezchybne. Najnovsie mi akokeby nechce načítať konverzaciu a pise stale ze "nacitava sa", aj ked viem napisat spravu aj ju odoslat, nevidim nic... samozrejme mam najnovsie aktualizacie aj msg aj android.. skusala som odinstalovat aj nainstalovat appku a nepomohlo... Uz ma to fakt vytaca kedze tu aplikaciu pouzivam dost casto a vkuse je tam nejaky bug. 😞 robi to aj vam?

Ďalej mi robí to, ze mi nejde niekedy v aplikácii scrollovat...
0 Like

1 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
23PeterK
Samsung Members Star ★★
Možnosti

Dobrý deň.

Osobne tento problém nepozorujem, ale musím konštatovať, že v poslednej dobe (ehm, dosť dlhšie) má Messenger dosť chýb. Niektoré sú všeobecné, niektoré individuálne...

Napríklad len ja osobne (v okruhu mojich známych sa s tým nikto iný nestretol) som za posledné 2-3 týždne mal s Messengerom niekoľko príhod. A to ako cez aplikáciu, tak aj cez web... Napríklad, niektoré z mojich nedávnych skúseností:

1) Po kliknutí na konverzáciu začalo nekontrolovateľne načítavať históriu -> nedalo sa na nič kliknúť, nič robiť. Bolo treba zavrieť aplikáciu alebo sa odhlásiť z webu (robilo to v aplikácii, ako aj na webe)

2) Nedalo sa zavrieť konverzáciu (web)

3) Nenačítalo správy staršie ako v daný deň (aplikácia)

4) Nenačítalo správy z webu do aplikácie 

Messenger - aspoň v mojom prípade - začal uplatňovať politiku zabezpečenej histórie, kedy každé nové zariadenie, kde sa prihlásite bude vyžadovať PIN pre načítanie histórie. Či to má nejaký vplyv netuším, ale keď sa nad tým zamyslím, tak väčšie problémy začali práve od momentu, od kedy začala táto šifrovaná história 🤔

A keďže poznám aj ľudí, ktorí majú problémy mimo zariadenia Samsung, tak by som videl problémy práve u spoločnosti Meta 😐

Zobrazit řešení v původním příspěvku

7 Odpovědi
Lenusss
Journeyman
Možnosti
Foto1707818383739.jpg
0 Like
Lenusss
Journeyman
Možnosti
Jedine co mi pomôže na chvíľu je ked ukončím aplikáciu a znova otvorím, vtedy sa mi konverzácia načíta, ale potom to začne robiť zase....
0 Like
Řešení
23PeterK
Samsung Members Star ★★
Možnosti

Dobrý deň.

Osobne tento problém nepozorujem, ale musím konštatovať, že v poslednej dobe (ehm, dosť dlhšie) má Messenger dosť chýb. Niektoré sú všeobecné, niektoré individuálne...

Napríklad len ja osobne (v okruhu mojich známych sa s tým nikto iný nestretol) som za posledné 2-3 týždne mal s Messengerom niekoľko príhod. A to ako cez aplikáciu, tak aj cez web... Napríklad, niektoré z mojich nedávnych skúseností:

1) Po kliknutí na konverzáciu začalo nekontrolovateľne načítavať históriu -> nedalo sa na nič kliknúť, nič robiť. Bolo treba zavrieť aplikáciu alebo sa odhlásiť z webu (robilo to v aplikácii, ako aj na webe)

2) Nedalo sa zavrieť konverzáciu (web)

3) Nenačítalo správy staršie ako v daný deň (aplikácia)

4) Nenačítalo správy z webu do aplikácie 

Messenger - aspoň v mojom prípade - začal uplatňovať politiku zabezpečenej histórie, kedy každé nové zariadenie, kde sa prihlásite bude vyžadovať PIN pre načítanie histórie. Či to má nejaký vplyv netuším, ale keď sa nad tým zamyslím, tak väčšie problémy začali práve od momentu, od kedy začala táto šifrovaná história 🤔

A keďže poznám aj ľudí, ktorí majú problémy mimo zariadenia Samsung, tak by som videl problémy práve u spoločnosti Meta 😐

danisp1704
GrandMaster
Možnosti
Messenger je aj po aktualizaciach dost chybový.Ak nepomaha ani reinstalovat,resetovat ,skuste este vymazat vyrovnavaciu pamáť appky,ale odkedy si Messenger uplatnuje nové zabezpecenie (sifrovanie)sú stým len problémy.Meta,Meta🙏
0 Like
23PeterK
Samsung Members Star ★★
Možnosti

Ono, keby len s Messengerom -> ono aj Instagram a WhatsApp v posledom čase "čarujú".

Niekedy sú "inovácie", bohužiaľ, viac na škodu, ako na úžitok 🤔

0 Like
TomiXL
Samsung Members Star ★★
Možnosti
Pekný deň,
ako píšu kolegovia s Meta alikáciami to ide v poslednej dobe od deviatich k piatim. Ak začne Messenger vyvádzať obvykle najprv zmažem vyrovnávaciu pamäť, potom dáta aplikácie a ak nepomôže tak appku odinštalujem, spravím wipe cache partion a nainštalujem appku nanovo z apk súboru z apkmirror. Niekedy sa problém podarí vyriešiť, no niekedy je to márne s Meta appkami.
Andymarko
Explorer
Možnosti
Podelim sa s vlastnou skusenostou.vymazem cash aplikacie, odinstalijem a nainstalujem starsiu stabilnejsiu verziu messengeru a este aj v mojom pripade aj FB